ONA BRANI UBICU DANKE ILIĆ! Evo šta je advokatica Dragijevića rekla o slučaju i zašto ga zastupa

Autor:

Hronika

10.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Dragijevića koji je zverski udavio devojčicu za kojom policija intezivno traga već 15 dana, zastupa Vanja Živković, mlada advokatica iz Bora .

ONA BRANI UBICU DANKE ILIĆ! Evo šta je advokatica Dragijevića rekla o slučaju i zašto ga zastupa

Foto: Društvene mreže

Radnika "JKP Vodovod Bor" Dejana Dragijevića (50) zastupa advokatica Vanja Živković koja  mu je dodeljena po službenoj dužnosti. Ona je u krakom razgovoru za Republiku istakla da joj ne prija medijska pažnja, ali da zadatku pristupa profesionalno. 

- Mene nije angažovala porodica Dragijevića već sam postavljena kao advokat po službenoj dužnosti - rekla je Živkovićeva. 

O saslušanju jednog od dvojice prvoosumnjičenih, branilac nije želela da govori zbog istrage koja je u toku. Tako da nije htela ni da potvrdi da je Dejan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je zadavio Danku Ilić(2), nakon što je pokosio službenim vozilom zajedno sa kolegom Srđanom Jankovićem. Branilac nije želela da nam pruži bilo koju dodatnu informaciju o višesatnim saslušanjima optuženog, odnosno šta je rekao na koji način su mu pomogli otac Radoslav i brat Dalibor koji je u nedelju ujutro preminuo u pritvoru. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Vanja Živković advokat Dankinog ubice Dejana Dragijevića

- Smatram da bi nadležni organi trebalo da se oglašavaju u toku istrage vezano za slučaj samo zvaničnim saopštenjima. To je moj stav - ističe advokat. 

Na pitanje da li smatra izazovom da brani optuženog u slučaju koji potresa sudbinu i za koji ne jenjava interesovanje odgovorila je diplomatski.

- Mene su postavili i ja ću posao obavljati profesionalno. To je je sve što mogu da kažem- zaključila je advokat iz Bora. 

Drugi optuženi Srđan Janković se branio ćutanjem, kao Radoslav otac Dejana Dragijevića optužen za prikrivanje zločina i pomaganje učiniocu. 

Nebojša Živanović, zastupnik Radoslava Dragijevića danas je dok je govorio za Republiku, kazao da je njega angažovala Svetlana Dragijević supruga njegovog klijenta

- Mene je angažovala Svetlana, Radetova supruga. Prihvatio sam jer je to moj poziv, ja sam advokat, imam 45 godina iskustva. Bio sam tužilac 15. godina. Znate kako se kaže, mi ne branimo delo, tu smo da pomognemo. Ovo jeste žalosno što se desilo, ali eto, tu smo da se sve utvrdi. Imao sam slične slučajeve, ta ubistva i sve, ali je ovo zagonetno - rekao je Živanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/awcJQsO3OZA

Komentari (0)

Loading