NA OVOM MESTU SU JANKOVIĆ I DRAGIJEVIĆ UDARILI AUTOMOBILOM MALU DANKU! Dete posle udavili pa telo bacili! MONSTRUOZNO! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

08.04.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malu Danku su usmrtili Dejan Dragijević i Srđan Janković koji ne mogu da se sete gde su ostavili telo.

NA OVOM MESTU SU JANKOVIĆ I DRAGIJEVIĆ UDARILI AUTOMOBILOM MALU DANKU! Dete posle udavili pa telo bacili! MONSTRUOZNO! (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika, Printscreen

Republika je danas obišla Banjsko polje gde je dvogodišja Danka Ilić nestala 26. marta, a kako se kasnije ispostavilo, i ubijena.

 

Tamo smo zabeležiili sablasne i nesvakidašnje scene. Naime, na mestu gde je majka načinila i poslednju sliku male Danke, odakle se ona samo koji minut kasnije spustila na seoski put, gde je surovo ubijena, nalazi se slika Dankinog ujaka kad je bio dečak.

 

Međutim, još šokantniju stvar smo zatekli u kući, u kojoj su Dragomirovići, odnosno Ivanina porodica, nekada živeli. U njoj smo zatekli puno umrlica Ivanine majke, koja je, inače, mlada umrla.  One su izlepljene na svim stranama, a jedna je čak i na nečemu što je verovatno ranije bio gornji deo kuhinjskog elementa.

Posle toga smo se spustili na put gde su malu Danku, koju je majka izgubila iz vida dok je drugom detetu davala vodu, najpre automobilom "Vodovoda" iz Bora udarili mrtvi pijani Srđan Janković i Dejan Dragijević. Oni su, kako je utvrđeno istragom, tada povređeno dete ubacili u auto, gde su je kasnije i udavili kad je devojčica došla svesti. 

Njih dvojica su telo devojčice odvezli do deponije i bacili ga, što je pokrenulo opsežnu potragu koja je trajala deset dana pre nego što su monstrumi uhapšeni. Najgore je što je Dragijević uz pomoć oca i brata, koji je juče preminuo u PU Bor, telo premeštao a sad niko ne može ili neće da se seti gde je ostavljeno.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grdana

08.04.2024 18:47

Meni satnica nije jasna, 19 minuta je majka nju ostavila samu, kaže Gašić. To nije tren, to je mnooogo vremena za tako malo dete.