OVO JE NOVA LOKACIJA NA KOJOJ POLICIJA TRAŽI DANKINO TELO! Sa njima i svedoci! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjive stare kuće u vlasništvu Dejana Dragijevića.

OVO JE NOVA LOKACIJA NA KOJOJ POLICIJA TRAŽI DANKINO TELO! Sa njima i svedoci! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon hapšenja osumnjičenog Dejana Dragijevića, policija je odvela njegovu majku na novu lokaciju, a za njima je krenuo i bager. 

Sumnjive stare kuće u vlasništvu Dejana Dragijevića


U blizini ove nove lokacije nalaze se i dve stare kuće koje su u vlasništvu porodice Dragijević. Iako su danas napuštene, ove kuće su nekada bile dom porodice i svedoče o njihovoj prošlosti. Nalaze se na nekoliko kilometara udaljenosti od sadašnjeg doma porodice.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka.

​Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili Danku Ilić (2).

Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih, kako se osnovano sumnja, izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo.

Vrlo brzo nakon nestanka Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Osim toga, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading