UBICE MALE DANKE STIGLE POD ROTACIJAMA U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU!

Autor:

Hronika

05.04.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubice pokušavaju da se nagode za manju kaznu!

UBICE MALE DANKE STIGLE POD ROTACIJAMA U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Upravo su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru stigle ubice dvogodišnje Danke Ilić, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot.

Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni zbog ubistva devojčice za kojom se tragalo 10 dana. Mala Danka Ilić (2), za kojom je tragala cela Evropa, ubijena je. Dvojica monstruma navodno nisu mogla tačno da pokažu gde su sakrila telo devojčice jer su u trenutku zločina bila pijana. Prema dosadašnjoj rekonstrukciji zločina, službeni auto JKP "Vodovod" fijat panda koji je vozio Dragijević 26. marta, u 13.52, udario je devojčicu u Ulici Radomira Putnika u Banjskom polju. Nezvanično se saznaje da je jedan od njih još živu Danku ugušio i ubacio u gepek vozila. Već pijani, oni su opet svratili na pivo u jednu kafanu i potom se vratili u "Vodovod", gde rade obojica. Najverovatnije varikinom oprali su auto da bi uklonili tragove.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od ubica male Danke Ilić (2) je pokušao da se nagodi kako bi sebi obebedio manju kaznu.

Podsetimo, tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 04.04.2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26.03.2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ u vezi čl.33 KZ.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading