"KAO DA JE POLUDELA": Meštanka Brestovca OTKRILA kako se Dankina majka ponašala nakon što je otišla sa mužem u Bor

Autor: SANJA BOJANOVIĆ/M.V.B

Hronika

30.03.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju.

"KAO DA JE POLUDELA": Meštanka Brestovca OTKRILA kako se Dankina majka ponašala nakon što je otišla sa mužem u Bor

Foto: MUP, drustvene mreze

majka danke ilic

Potraga za Dankom Ilić ulazi u peti dan. Situacija je i dalje zabrinjavajuća i naporan rad svih pripadnika MUP-a nije doveo do konačnog rešenja.

Meštanka iz Brestovca otkrila je detalje o životu Ivane Ilić, majke nestale Danke, koja je bila poslednja koja ju je videla.

Prema njenim rečima, Ivana je bila "normalna" dok je živela u njihovom mestu, ali je nakon smrti majke prošla kroz težak period. Otišla je sa suprugom u Bor, ali se čini da se njen mentalni sklop promenio od tada. Postala je kao da je "poludela", što sugerira da su se pojavili psihički ili emotivni problemi.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić i njeni roditelji

Meštanka izražava sumnju u mogućnost da je Ivana umešana u nestanak Danke, ali takođe ističe mogućnost otmice. Njene reči ukazuju na tešku situaciju i strah od mogućih negativnih ishoda, kao što su da je Danka u rukama otmičara, što dodatno povećava anksioznost i brigu u zajednici.

- Ivana je bila normalna dok je živela ovde, onda joj je majka umrla i pukla je. Otišla je sa muzem u Bor, i od tad kao da je poludela. Ja iskreno sumnjam na otmicu, ne mogu da se pomirim sa tim da Ivana ima veze sa tim, mada moguće. Jadno dete možda je u rukama Bugara ili Rumuna (otmičara) ili još gore - ispričala je meštanka Brestovca.

Foto: Republika, Društvene mreže

Informacije o nestaloj Danki Ilić

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading