SOFIJA SE RADOVALA 3. MAJU, A ONDA JOJ JE ON PRESUDIO: Majka ubijene devojčice opisala kako je izgledao njen poslednji dan - "Bila je zadovoljna frizurom, slala mi je slike"

Autor:

Hronika

24.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svedočenja Milanke Negić plakali su svi u sudnici.

SOFIJA SE RADOVALA 3. MAJU, A ONDA JOJ JE ON PRESUDIO: Majka ubijene devojčice opisala kako je izgledao njen poslednji dan - "Bila je zadovoljna frizurom, slala mi je slike"

Foto: ST/V. LUKIĆ, privatna arhiva, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

U toku prethodna dva dana u Palati Pravde nastavljeno je suđenje u parničnom postupku koje se vodi protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole.

Milanka Negić, majka ubijene devojčice Sofije Negić svedočila je juče u Višem sudu u Beogradu u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice po prijavi 27 članova porodica žrtava.

Tokom svedočenja, neutešna majka opisala je kako je Sofija provela svoj poslednji dan.

- Ona se vratila 2. maja iz vikendice jer je želela da pere kosu i sredi je za sutrašnje slikanje u školi. Zvala me je uveče i žalila se jer nije uspela da sredi kosu. Rekla je " ja ne mogu sutra na slikanje u školu sa ovakvom kosom", ali sam se setila da imam staru peglu, pošto sam znala da joj je stalo, i na kraju mi je slala slike, zadovoljna kako je frizura ispala - prisetila se kroz suze Milanka Negić i dodala da je nakon ubistva njene ćerke ceo svet stao.

- Vreme prolazi, a vašeg deteta nema. Njena soba je i dalje onakva kakvu je ostavila toga jutra kada je otišla u školu. Svako jutro uđem, upalim svetlo, pustim muziku i uključim njen telefon, uveče ugasim svetlo, isključim muziku i telefon. Na groblje ne idem, groblje me užasava. Sofija je u mojim mislima sa mnom u njenoj sobi, a ne na tom mestu - otkrila je najdublja osećanja majka Sofije Negić.

Da podsetimo, ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading