"SOFIJA JE IZ NEKOG RAZLOGA IZAŠLA IZ TOALETA...": Majka ubijene devojčice rasplakala sve u sudnici - ispričala kako su izgledali poslednji trenuci života njene ĆERKE!

Autor:

Hronika

23.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

"SOFIJA JE IZ NEKOG RAZLOGA IZAŠLA IZ TOALETA...": Majka ubijene devojčice rasplakala sve u sudnici - ispričala kako su izgledali poslednji trenuci života njene ĆERKE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic, Privatna arhiva

Majka tragično nastradale Sofije Negić - Milanka Negić, svedočila je danas u Višem sudu u Beogradu u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja dečaka ubice po prijavi 27 članova porodica žrtava.

Utučena žena prvo se osvrnula na Sofijino detinjstvo, nakon čega je krenula da priča i o kobnom 3. maju i poslednjim trenucima koje je njena ćerka provela u školi, pre nego što je na nju zapucao Kosta Kecmanović.

- Rekla mi je da su bile u toaletu i da je ona Sofiji držala jaknu, ali kad se zapucalo da je ušla u kabinu pored Sofije i govorila joj da se kao i ona popne na šolju da joj se ne vide noge dole. Međutim Sofija je istrčala iz nekog razloga. Opet sam pitala Noru kako je videla Sofiju i ona mi je onda izgovorila "Sofija je pogođena u ruku? Pitala sam je kako zna. Odgovorila je: " Pa videla sam". Vikala sam :" Ne Sofija, ne. Samo to ne" - pričala je kroz suze nesrećna majka ubijene devojčice koja je volela "Bitlse" i "Cepelin".

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ninica

23.02.2024 22:13

Boroviću, kako možeš?!

Odgovori 23 2
Fox

25.02.2024 00:12

Boroviću, zar te nije sram?!