MLADIĆ IZBODEN U SRCE ZBOG DUGA?! Najnoviji detalji ubistva u Ustaničkoj - nije zvao Hitnu pomoć, jer je mislio da će IZDRŽATI!

Autor:

Hronika

17.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu je ranjen i njegov prijatelj.

MLADIĆ IZBODEN U SRCE ZBOG DUGA?! Najnoviji detalji ubistva u Ustaničkoj - nije zvao Hitnu pomoć, jer je mislio da će IZDRŽATI!

Foto: shutterstock

Dvadesetsedmogodišnji mladić je izgubio život prošle noći na raskrsnici Ustaničke ulice i Ulice Grčića Milenka. Incident je prijavljen policiji u 4 sata ujutru, ali su pomoć pružili prekasno za žrtvu.

- Kad je ranjen, mladić nije hteo da zove hitnu jer je mislio da će da izdrži, ali je počeo da gubi dosta krvi i onda je pozvao hitnu pomoć, ali je on u međuvremenu preminuo - kaže izvor Kurira.

Tom prilikom je ranjen i njegov drug (23) koji ima posekotinu u vidu lakih telesnih povreda.

Ubijeni mladić je odranije poznat policiji jer je bio u sukobu sa zakonom zbog narkotika, hapšen je i ima dosije - kaže izvor i otkriva šta je mogući motiv.

- Navodno, ubijeni i ranjeni mladići su imali dogovoreni sastanak, a u pitanju bi mogao da bude neplaćeni dug za drogu.

Da podsetimo, mladić je ranjen u predelu srca i iskrvario je do dolaska hitne pomoći, dok je njegovom drugu pružena pomoć.

Za sada je napadač označen kao NN lice, a pripadnici beogradse policije intenzivno rade na identifikaciji i hapšenju počinioca.

Podsećamo, jutros oko 10 sati u Zemunu dogodio se još jedan zločin. Kako je Republika pisala prva, iz vatrenog oružja je usmrćen Milan Šuša (39), koji je, takođe, od ranije poznat policiji.

Naime, Šuša je ubijen sa dva hica u glavu, a traga se za dvojicom napadača. Na snazi je akcije "Vihor 3".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading