MAJKA KOSTU KAŽNJAVALA ZA SVAKU LOŠU OCENU: Zaključavala ga u kupatilo, a onda gasila svetlo!

Autor:

Hronika

11.01.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Kosta K. dobio trojku iz jednog predmeta, njegova majka potpuno izgubila razum, nakon čega je sina zaključala u kupatilo, a zatim ugasila svetlo u toj prostoriji.

MAJKA KOSTU KAŽNJAVALA ZA SVAKU LOŠU OCENU: Zaključavala ga u kupatilo, a onda gasila svetlo!

Foto: Shutterstock, facebook

Miljana K., majka dečaka-ubice Koste K. (14), bila je toliko rigorozna prema njemu da ga je najstrože kažnjavala za svaku lošu ocenu u školi!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, istražitelji koji su radili na ovom slučaju došli su do šokantnog saznanja da je Miljana, čiji je DNK nađen na mecima koje je Kosta kasnije ispalio u OŠ "Vladislav Ribnikar", na svojevrstan način kažnjavala svog sina čim malo "popusti" u školi.

Držala ga "pod ključem" u kupatilu

Tako je jednom prilikom, priča izvor Informera iz istrage, kada je Kosta K. dobio trojku iz jednog predmeta, njegova majka potpuno izgubila razum, nakon čega je sina zaključala u kupatilo, a zatim ugasila svetlo u toj prostoriji.

- Držala ga je satima zaključanog u kupatilu i to u mraku. Tek kad bi ona procenila da je Kosta dovoljno bio kažnjen, otključala bi vrata i pustila ga da izađe iz toaleta - kaže izvor Informera.

Napominje da bi nakon psihičke torture, Miljana satima "držala slovo" Kosti kako će, ukoliko sledeći put "donese" lošu ocenu iz škole, još gore biti kažnjen.

Podsetimo dečak-ubica, Kosta K., 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. Nakon stravičnog krvavog pira, nezapamćenog zločina, smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Podignute optužnice

Protiv njegovih roditelja, Vladimira K. i Miljane K. u međuvremenu su podignute optužnice.

Vladimir K. se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane K. pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica počinio masovno ubistvo.

Nakon što je protiv Kostine majke podignuta optužnica, određena joj je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Tanja

11.01.2024 11:23

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i dalje besramno radi u prosveti... Bezosećajno letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, nju zločin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima. Gde je kad ćerka sipa domestos drugarima, nosi nož u rancu .Gde je kad sin uzima očigledno dostupno oružje u stanu i odnosi ga u školu gde nam je na školskom času decu poubijao Nju samo interesuje da izvrda i što pre pobegne u London ili na Havaje

Odgovori 15 10
pa

11.01.2024 13:50

@Tanja - ako je sve ovo tacno, Kosta je siroto dete koje je zlostavljeno i muceno..i nije kriv sto je to sto jeste..uzas nad uzasima..

Odgovori 14 11
jadan

11.01.2024 13:54

@Tanja - je Kosta..on je zrtva zlostavljanja, rastao bez ljubavi..mucen...nije ni cudo onda sta je uradio...strasno..on mucen..pa je svoju bol i bes iskalio na deci...a krivac nije ni on...vec oni koji su ga zlostavljali i nisu cuvali kao voljeno bice

Odgovori 16 10
MilKa

11.01.2024 13:35

Najgore od svega sto Vasim upornim nabrajanjem zlodela koje stavljate kompletnoj porodici Kecmanovic na grbaču necete sebi pomoci. Možda se u trenu osecate bolje ali bes ili bol koju osecate traži ozbiljniju pomoc. Oni su svakako u DOŽIVOTNOJ kazni i bez Vas i svih onih koji pišu slične komentare. Njima niko ne može pomoći ali pokušajte sebe da spasete užasne i loše energije koja Vas očigledno urniše. Nisam maliciozna, naprotiv. Iz Vaših upornih komentara bukvalno vrišti apel za pomoć. Nađite način i spasite SEBE, Kecmanovići su i bez Vas zauvek obeleženi i izgubljeni. Anđeli na nebu, oni u paklu na zemlji. Ako razumete...

Odgovori 28 20