STRAVIČNA NESREĆA KOD TEMERINA: Poginula jedna osoba - više povređenih!

Autor:

Hronika

28.11.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidci su izjavili da je prizor nesreće bio veoma uznemirujući, te da su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju.

STRAVIČNA NESREĆA KOD TEMERINA: Poginula jedna osoba - više povređenih!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Na putu Temerin-Sirig sinoć se desila stravična nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok je više njih povređeno. Nesreća se dogodila oko 21 čas, kada je vozilo izletelo sa puta i nekoliko puta se prevrnulo, prema nezvaničnim informacijama. Ova saobraćajna nesreća je izazvala obustavu saobraćaja, a policija je odmah započela uviđaj koji je i dalje u toku.

Očevidci su izjavili da je prizor nesreće bio veoma uznemirujući, te da su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju. Oni su pritekli u pomoć povređenima dok su čekali dolazak medicinskog tima. Mnogi od njih su izrazili šok i tugu zbog ove tragične nesreće koja se desila na putu koji je inače poznat po veoma visokom saobraćajnom standardu.

Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima. Više medicinskih timova je bilo angažovano na terenu kako bi se pružila adekvatna nega povređenima i prevezeni su u obližnje medicinske ustanove radi daljeg lečenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading