MAMA, GDE JE DANKA? Brat ubijene devojčice stalno pita svoje roditelje o sestri, Ivana Ilić neutešna: "Šta mislite kako je našim dušama bez deteta"

Autor:

Hronika

10.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je objasnila i zbog čega je decu dovela baš u Banjsko polje.

MAMA, GDE JE DANKA? Brat ubijene devojčice stalno pita svoje roditelje o sestri, Ivana Ilić neutešna: "Šta mislite kako je našim dušama bez deteta"

Foto: Facebook

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Majka dvogodišnje devojčice Ivana Ilić, poslednja je videla ćerku živu. Ivana je svaki dan provodila sa decom, brinula je o njima, ali i činila da njihovo detinjstvo bude što lepše.

Inače, roditelji Danke Ilić su sredinom aprila jedva govorili za Republiku o nesrećnom danu kada se njihovoj ćerki gubi svaki trag. Tom prilikom, Ivana je objasnila i zbog čega je decu dovela baš u Banjsko polje.

Šta mislite kako je nama?! Kako je našim dušama i srcima?! Kako nam je bez deteta? Kako nam je kad nas sin pita gde mu je seka, kad kaže" Mama, gde je Danka?", a nje nema - rekla je Ivana gledajući pogledom beznađa i dodala:

Danku i sina sam tog dana odvela sa namerom da se igraju na mestu gde sam ja odrasla i za koje me vežu najlepše uspomene. Tamo sam imala prelepo detinjstvo. Strašno je što me neko sumnjiči samo zato što sam decu odvela na mesto koje je toliko bitno za mene. Kad sam se vratila na mesto gde su bila deca, Danke nije bilo i ja sam krenula u krug da se vrtim , oko pojate sam je tražila i dozivala...- rekla je Ivana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading