HOROR U OBRENOVCU! UPOZNALI SE PREKO FEJSA PA JE ZAKLJUČAO U KUĆI I DRŽAO KAO ROBA! Zbog brutalnih batina morali da joj izvade SLEZINU - četiri dana TRPELA TEROR!

Autor:

Hronika

07.09.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim izveštajima, muškarac tvrdi da su bili u dugoj vezi, dok devojka tvrdi da su se upoznali putem društvene mreže Facebook.

HOROR U OBRENOVCU! UPOZNALI SE PREKO FEJSA PA JE ZAKLJUČAO U KUĆI I DRŽAO KAO ROBA! Zbog brutalnih batina morali da joj izvade SLEZINU - četiri dana TRPELA TEROR!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

U Obrenovcu je uhapšen muškarac zbog ozbiljnih sumnji da je zlostavljao i zatvorio devojku iz Beograda, nanoseći joj ozbiljne povrede opasne po život.

Prema nezvaničnim izveštajima, muškarac tvrdi da su bili u dugoj vezi, dok devojka tvrdi da su se upoznali putem društvene mreže Facebook. Nakon što je devojka stigla u njegovu kuću u Obrenovcu, muškarac ju je, prema izvorima, zaključao unutra i mučio je tokom četiri dana. Zlostavljanje je uključivalo fizičko zlostavljanje rukama, nogama i predmetima iz kuće.

Devojka je uspela da pobegne nakon četiri dana i vratila se u Beograd kod svoje majke. Ona je kasnije primljena u bolnicu gde je hitno operisana. Lekari su morali da joj izvade slezinu zbog teških povreda koje je pretrpela. Njeno stanje je kritično, a "život joj visi o koncu."

Istragu o ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu, a detalji o incidentu se još istražuju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading