ZBOG OVOGA NEKO TREBA DA IDE U ZATVOR!? U prodaji majice sa LIKOM Koste Kecmanovića, nacija ZGROŽENA!

Autor:

Hronika

08.07.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule majice sa likom Koste Kecmanovića, prodaju se u svim veličinama i bojama.

ZBOG OVOGA NEKO TREBA DA IDE U ZATVOR!? U prodaji majice sa LIKOM Koste Kecmanovića, nacija ZGROŽENA!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić, Printscreen

Na jednoj internet platformi za prodaju stvari, osvanule su majice sa likom Koste Kecmanovića osumnjičenog da je 3. maja u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' u Beogradu počino masakr.

- Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali - rekla je jedna korisinica ovog sajta za Kurir i dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

- Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije... Oni kače lažne snimke dečaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodelo počinio.

Sajt je registrovan u Maroku, a majice su urađene i za muškarce i za žene, kratkih i dugih rukava, kao i u svim bojama i veličinama. Na majici se nalazi slika dečaka sa crnim florom preo očiju.

- Cena klasične majice kratkih rukava je 16,29 dolara, dok je cena majice dugih rukava 24,59 dolara. Postoje i skuplje vraijante, jedna je majica za trening i košta 28 dolara, a druga je dugačka majica i cena joj je 29 dolara po komadu.

Republika

Foto: Printscreen

Majice sa likom Koste Kecmanovića

Takođe, navedeno je da se prozivod može slati i u Srbiju, kao i da je rok dostave desetak dana.

- Takođe, navedeni su i uslovi vraćanja proizvoda ukoliko kupac nije zadovoljan - zaključuje izvor.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja ubio devet učenika i čuvara škole koju je pohađao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Bolesno!

08.07.2023 12:21

To je samo bolesno! Nadamo se da će operateri ići u zatvor zbog ovoga! Ko zna koliko će proći dok se i druga deca ne pojave u ovakvim majicama!?

Đuki

08.07.2023 12:32

Ja sam nešto malo čitala na društvenim mrežama da neke balavice iz inostranstva pišu, da žele da se udaju za Kostu...pitam se, šta može još bolesnije ljudski mozak da izjavi

Patologija

08.07.2023 16:23

Mali satanista i ko ga slavi ostali satanisti Mora da ce da se nagradi kad izadje na slobodu bice vrhovni satanista Sta drugo da se kaze o svemu ovom Covek moze samo da🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢

Sk

08.07.2023 16:33

Ja sam to našla. Tip je iz Maroka, iz Agadira, ima mali šop koji nudi razne majice pa se setio i ovoga. Obustavljena mu je prodaja, uklonjeno je sa sajta. Sve to nije čudno jer se Arapi mnogo lože na K. K. jer zbog nekih lažnih tiktok snimaka misle da je mnogo propatio i s pravom se "branio". Milionski pregledi su na jutjubu oko njega.