VRHUNSKI MANIPULATOR! Šokantno otkriće iz biografije Brajana Volša: Falsifikovao očev testament!

Autor:

Hronika

10.01.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biografija Brajana Volša puna je mrlja.

VRHUNSKI MANIPULATOR! Šokantno otkriće iz biografije Brajana Volša: Falsifikovao očev testament!

Foto: Tanjug/AP/twitter.com/@bradtatum/facebook.com

Ana Volš i Brajan Volš

Suprug nestale Srpkinje u Americi Ane Volš poznat je od ranije policiji. On je hapšen i zbog prodaje falsifikovanih vrednih slika.

Brajan Volš je 2018. godine uhapšen zbog toga što je od prijatelja uzeo vredne slike Endija Vorhola od prijatelja, a zatim njihove fotografije koristio kako bi lažne prodao na ebay-u za 80.000 dolara.

Prevara je otkrivena kada je kupac, prilikom preuzimanja, video da na njima nema pečata autentičnosti, ali i da je platno izgledalo kao novo. To je dovelo do istrage FBI-a, a one je tokom suđenja priznao krivicu.

- On je proračunat momak. Kupio sam preko hiljadu Vorhola i ovo je jedina kopija koju sam dobio. Bila je dobra! Ono što mi se dogodilo govori o njegovoj majstorskoj sposobnosti da manipuliše ljudima - objasnio je Ron Rivlin žrtva prevare.

Uništio očev testament

Međutim, isplaćivanje sudske kazne odloženo je zbog drugog krivičnog dela koje je otkriveno 2016. godine. Naime, nakon smrti njegovog oca, Volš je upao na imanje svog oca i uništio testament kojim bi ostao bez nasledstva.

Kako je tada preneo Law 360, savezni sudija u Bostonu naložio je postupak oko toga da li je Volš „opljačkao imanje svog (pokojnog) oca uništavajući potpisani testament kojim mu je ostavio samo "najlepše želje", ali ništa drugo.'”

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Hapšenje Brajana Volša

Kako prenosi Dejli mejl, on je nakon upada u kuću svojih roditelja ukrao i dela poznatog slikara Salvadora Dalija i umetnine vredne nekoliko hiljada dolara, kao i automobil.

Kako je lokalna štampa pisala, on je sve vredne predmete ponudio na internetu nekoliko meseci nakon smrti oca Tomasa Volša.

Imanje koje je procenjeno na oko 710.000 dolara pokušao je da proda odmah za 140.000 dolara više od procenjene vrednosti, a prevara je otkrivena nakon što je rođak koji je zadužen za izvršenje testamenta pozvao da proveri da li je Tomas Volš, Brajanov otac, zaista preminuo.

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

 On je mesec dana kasnije pokušao da uloži prigovor na imenovanje, pri čemu mu je ostavinski sud naložio da podnese popis stvari koje je uzeo sa imovine, što je on odbio.

Luksuznim automobilom hvalila se i njegova supruga koja se pohvalila i na društvenim mrežama kako je automobil, vredan 120.000 dolara, „najbolji poklon za Dan zaljubljenih u njenom životu“.

Misteriozno poreklo

U njegovoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođen 17. avgusta 1976. godine, ali je informacija o njegovim roditeljima veoma malo. Otac mu je bio Tomas Volš, koji je umro 2018. godine u Indiji, a koji je, navodno, iza sebe ostavio milione zaostavštine.

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

Međutim, informacija o njegovoj majci skoro i da nema. U medijima se pojavila informacija da je ona bila u kući para zbog operacije katarakte i oporavka, nakon čega je otišla kući, kao i da je ona čuvala decu nakon njegovog hapšenja i nestanka Beograđanke.

Supruga mu nestala za Novu godinu

Ana Volš nestala je 1. januara ove godine, nakon što je trebalo da se ukuca na let za Vašington zbog "hitne situacije na poslu".

Njen telefon je tada i isključen, a nekoliko dana kasnije uhapšen je i njen muž koji je davao oprečne informacije i ometao istragu.

Kako su mediji preneli, u podrumu njihove porodične kuće pronađeni su tragovi krvi i slomljen nož, a policija je viđena i na lokalnoj deponiji kako pretražuju teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading