DRAMA U NOVOM PAZARU! Dvogodišnjoj devojčici pozlilo, na putu do ambulante otac primetio policijsko vozilo, a onda je JEDAN ČOVEK HITRO REAGOVAO!

Autor:

Hronika

04.01.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik komandira Saobraćajne policije u Novom Pazaru Suad Aličković danas je imao životnu asistenciju.

DRAMA U NOVOM PAZARU! Dvogodišnjoj devojčici pozlilo, na putu do ambulante otac primetio policijsko vozilo, a onda je JEDAN ČOVEK HITRO REAGOVAO!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Životnu jer je učestvovao u spasavanju života dvogodišnje devojčice.

Naime, sve se desilo danas oko 14 sati u centru Novog Pazara. Mlađi bračni par krenuo je automobilom do ambulante jer se njihovom detetu pogoršalo zdravstveno stanje. Na putu do lekara detetu je još više pozlilo i počelo je da se gubi. Otac je primetio policijsko vozilo za čijim volanom je bio iskusni policajac Suad Aličković.

I tada počinje prava drama. Otac zaustavlja policijsko vozilo, Aličković "preuzima" devojčicu i njene roditelje i pod rotacionim svetlima vozi do Hitne službe. Svakog trenutka devojčici je sve lošije, borba za njen život uveliko traje... Za manje od tri minuta devojčica je prebačena do bolnice gde su lekari uložili maksimalne napore i stabilizovali njeno zdravstveno stanje.

Policajac Suad Aličković skromno kaže da je uradio samo ono što je njegov posao.

- Uvek u službi građana. Bog je hteo da budem tu i da pomognem - rekao je on za Informer.

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Nermin Ljajić, koji iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate, ima razloga da bude ponosan na svoje najbliže saradnike. Ponosna na svog kolegu je i načelnica Saobraćajne policije u ovom gradu Irma Kolašinac koja se, takođe, može pohvaliti dobrim rezultatima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sulejman

05.01.2023 12:31

Nije tacno da je zaustavijo policiju i prvo je pritrcao jedan covek koji je pomogao pa su detetu izvadili detetu jezik i dete zaplakalo i doslo sebi sve posle se to desavalo