BORBA ZA PRIORITETNE NACIONALNE INTERESE! Sandra Božić: Složno uz Vučića u borbi za Srbiju!

Autor:

Vesti

20.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na političke i ideološke različitosti, važno je da pokažemo jedinstvo, posebno sad kada je najteže i kada pokušavaju da nas podjarme različitim marifetlucima i licemernim rezolucijama, kaže za Republiku potpredsednica Vlade Vojvodine

BORBA ZA PRIORITETNE NACIONALNE INTERESE! Sandra Božić: Složno uz Vučića u borbi za Srbiju!

Foto: Tanjug /Andrija Vukelic

Samo tri dana ostalo je do sednice Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je u Njujork da bi ponovo na licu mesta, u sedištu UN, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa, časti i dostojanstva države i naroda iz Srbije i Republike Srpske. Uprkos tome ili baš zato što će taj 23. maj u modernoj istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih političkih momenata za Srbiju i naš narod.

-  Nas čeka težak posao, i da budem sasvim ličan, za mene možda najtežih sedam dana od kada sam premijer ili predsednik Srbije. Biću potpuno posvećen našoj borbi, znajući koliko je moćna mašinerija kolektivnog Zapada i znajući koliko su bogati, silni, moćni i bahati. Ali nemamo izbora - kazao je on uz poruku da predaje nema i neće biti.

U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo.

Među njima je i Sandra Božić, potpredsednica Vlade Vojvodine i član Predsedništva SNS, koja u razgovoru za Republiku ukazuje zašto je sada više nego ikada neophodno da svi stanemo uz predsednika Vučića i pokažemo da time podržavamo Srbiju.

- Kao što su svi juče mogli da zaključe na mitingu podrške koaliciji koja vodi kampanju pod nazivom Srbija sutra, odavno smo prevazišli očekivanja građana kada se radi o izgrađenim putevima i prugama, bolnicama, vrtićima i životnom standardu. Međutim, ovih dana nas očekuje borba za nukleus onoga što svako u Srbiji smatra prioritetnim nacionalnim interesom - to je očuvanje suvereniteta i integriteta Srbije.

Zato je, kako ističe, potrebno da svi stanemo uz predsednika Aleksandra Vučića i pokažemo da podržavamo Srbiju i da nam je Srbija iznad svega.

- Bez obzira na političke i ideološke različitosti, važno je da pokažemo jedinstvo, posebno sada kada je najteže i kada pokušavaju da nas podjarme različitim marifetlucima i licemernim rezolucijama - zaključuje naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Lela

20.05.2024 16:04

Cela je Srbija uz Aleksandra Vucica!

Lazar

20.05.2024 16:21

Dajemo maksimalnu podrsku nasem predsedniku

Mira

20.05.2024 16:23

Znamo da se nas predsednik bori za sto bolju poziciju nase drzave, pruzamo mu maksimalnu podrsku

Zora

20.05.2024 16:23

Podrška Vučiću u borbi za srpske nacionalne interese!