MILJANA POSLE ABORTUSA HTELA DA NAUDI SEBI?! Šok-saznanje o Nišlijki, evo šta je krila i njena majka Marija Kulić!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je vikala i urlala, svašta je pričala tog dana. Govorila je da će da završi u Lazi, otkrio je izvor!

MILJANA POSLE ABORTUSA HTELA DA NAUDI SEBI?! Šok-saznanje o Nišlijki, evo šta je krila i njena majka Marija Kulić!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

Učesnica rijalitija Elita 8 Miljana Kulić htela je da digne ruku na sebe nakon što je abortirala nedavno četvrti put. Ona je psovala posle izlaska iz bolnice i pretila da će da se nakljuka tabletama, ali se brzo nakon razgovora sa majkom Marijom dozvala pameti i smirila.

- Miljana je vikala i urlala, svašta je pričala tog dana. Govorila je da će da završi u Lazi, pa su joj dali lekove za smirenje. Pričala je da će svašta da uradi sa lekovima. Nisu je puštali bez nadzora jer je govorila da posle četiri abortusa ne zaslužuje da živi i da je ovo sve što se dešava strašno. Marija, njena majka je sve vreme bila uz nju, ako i ostatak porodice uz Mariju jer znaju kroz šta je sve u Beogradu na klinici prolazila zbog ćerke. Toj ženi svaka čast šta je izdržala. Ona je borac i da nema Miljane ko zna šta bi se sve dešavalo sa Miljanom - rekao je izvor za Svet. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

 

Inače, nekadašnja rijaliti učesnica Milica Kemez nedavno je otkrila da joj izuzetno teško pada saradnja sa kontroverznom koleginicom Miljanom Kulić. Naime, Milica je priznala da je bila prinuđena da provede osam sati radeći nadogradnju kose Miljani, ali da joj je saradnja bila izuzetno naporna. Kemezova je istakla da Miljana nije bila mirna tokom tretmana, te da je stalno pokušavala da izvuče informacije iz spoljnog sveta, što je situacija koja nije naišla na odobravanje prisutnih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

 

Milica Kemez je otkrila da je Miljana tokom saradnje pokušavala da sazna informacije o spoljnom svetu, postavljajući pitanja o članovima porodice i prijateljima. Ovakvo ponašanje je strogo kažnjivo u rijaliti programima, te je ostalo da se vidi da li će ovo dovesti do Miljanine diskvalifikacije. Ovakvi incidenti ne prolaze nekažnjeno, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje reakciju produkcije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading