PALA PRVA GEJ AKCIJA NA FARMI: Dva muškarca se dohvatila - farmeri ZINULI U ČUDU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi šokirani i ogromnom razlikom u godinama.

PALA PRVA GEJ AKCIJA NA FARMI: Dva muškarca se dohvatila - farmeri ZINULI U ČUDU (FOTO)

Foto: Republika/Goran Doljančević

Tokoim današnje igre "Istina ili izazov" na "Farmi 8" dogodila se neočekivana situacija koja je izazvala šok i zaprepaštenje među učesnicima, ali i gledaocima.

Naime, u opuštenoj atmosferi, različiti zadaci su držali pažnju, ali kada je došao red na Pecu Lazića i Nikolu Conju, sve se promenilo. Peca je hrabro izabrao izazov da poljubi Conju, što je izazvalo živu raspravu među farmerima.

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Farmeri zinuli u čudu kad je pao poljubac između Conje i Pece

Nakon Pecinog smelog izbora da poljubi Conju, farmeri su počeli da diskutuju o ogromnoj razlici u godinama između njih dvojice. Peca ima 23 godine, dok je Nikola Jovanović, poznatiji kao Conja, čak 41 godinu star. Ova razlika u godinama izazvala je različite reakcije među učesnicima, ali i kod publike koja je pratila ovaj neočekivani obrt događaja.

Pošto je ovaj događaj prikazan u emisiji, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o Pecinoj hrabrosti, ali i o razlici u godinama između njega i Conje. Rasprava se proširila i na temu međugeneracijskih odnosa i prijateljstava, izazivajući živahnu debatu među fanovima rijalitija.

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Među farmerima, ali i gledaocima burne reakcije na Pecin i Conjin poljubac

Iako su mnogi očekivali različite reakcije i izazove u rijalitiju Farma, malo ko je bio spreman na ovakav neočekivani obrt događaja.

Poljubac prouzrokovan izazovom Pecinog hrabrog izbora privukao je pažnju javnosti i pokrenuo dublje razmišljanje o prihvatanju različitosti i međugeneracijskim odnosima.

Ovo će svakako biti jedan od onih trenutaka koji će se dugo pamtiti u istoriji ovog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading