BRATE JA IGRAM, MOGU DA PROĐEM?! Pometnja tik pred meč, obezbeđenje arene nije prepoznalo košarkaša - Kakav skandal! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama

BRATE JA IGRAM, MOGU DA PROĐEM?! Pometnja tik pred meč, obezbeđenje arene nije prepoznalo košarkaša - Kakav skandal! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda dočekuje Barselonu u večerašnjoj utakmici Evrolige koja je izazvala pravu jagma za kartama. Nakon tri odigrana kola elitnog takmičenja, Zvezda se nalazi na vrhu tabele, jedini je neporaženi tim u takmičenju, a nakon što je Barselona u sredu uveče savladala Monako, crveno-beli su ostali usamljeni na vrhu tabele sa stoprocentnim učinkom.

Večeras Beograd gori zbog spektakularnog susreta, a navijači su pohrlili iz svih krajeva kako bi ispunili tribine Beogradske arene, dok je gužva u gradu je dostigla vrhunac satima pre početka utakmice. Saobraćaj je otežan, a centar grada potpuno zakrčen zbog velikog interesovanja za ovaj košarkaški spektakl.

Međutim, prava drama se odigrala tik pred početak meča, kada je mladi bek Crvene zvezde, Andrej Kostić, stigao u poslednjem trenutku. U žurbi i gužvi, obezbeđenje na ulazu ga nije prepoznalo i nije želelo da ga pusti u halu.

Republika

Foto: Starsport

Najmlađi u ekipi: Andrej Kostić

- Brate, ja igram, mogu da prođem!? - uzvratio je Kostić, iznenađen što ga nisu pustili odmah. Situacija se brzo razrešila, a Andrej je ušao u halu kako bi se pridružio timu.

Očekuje nas uzbudljiv meč, a svi pogledi su uprti u parket Beogradske arene, gde će Zvezda pokušati da nadigra moćnu Barselonu.

U 21. veku, Crvena zvezda i Barselona su odigrali 16 mečeva, od kojih su crveno-beli uspeli da reše samo dva u svoju korist. Poslednji put su slavili protiv Katalonaca 20. oktobra 2017. godine, kada je rezultat u dvorani „Aleksandar Nikolić“ bio 90:82. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading