ANĐELA POBACILA ZVEZDANOVU BEBU! Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA učesnice "Elite 8", sve pokušala da ZATAŠKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega krivi za pobačaj i to mu nikada neće oprostiti!

ANĐELA POBACILA ZVEZDANOVU BEBU! Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA učesnice "Elite 8", sve pokušala da ZATAŠKA!

Foto: ATA Images, Dragan Kadić

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svoju vezu nisu završili slavno, rastali su se u lošim odnosima, a prljav veš i dalje iznose u javnost. Međutim, kako sada prenose domaći mediji, aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8" ne može bivšem parnteru da oprosti jednu svađu nakon koje je navodno izgubila njegovu bebu. 

- Zvezdan za to ni ne zna, nije želela da mu kaže jer je te kobne noći, nakon što se sve izdešavalo, rešila da ga ostavi. Izgubila je Zvezdanovu bebu, a njega krivi za pobačaj. Nakon toga ga je tužila i počela da priča kako je on njena najveća životna greška, iako ga je zapravo volela. Ali to mu nikad neće oprostiti - priča izvor blizak Đuričićevoj, prenosi Svet, koji dalje nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić izgubila bebu Zvezdana Slavnića

- On je bio u čudu šta se sa njom desilo, nije mu bilo jasno kako ga sad odjednom mrzi, a ona nije želela da mu kaže kako to ne bi dospelo do medija, prvenstveno zbog njenih roditelja. Bilo joj je lakše da priča loše o Zvezdanu i da podigne tužbu protiv njega kako bi sebi dala do znanja da je sa tom pričom završila. Siguran sam da Anđela, iako to nije rekla, i dalje ima emocije prema njemu. Sve što je uradila bilo je posledica pritiska okoline, roditelja i društva, a ne zato što ga nije volela. Taj gubitak bebe za nju je bio znak da treba da stavi tačku na tu priču, pa je izabrala da bude gruba ne bi li mu se zgadila.

Republika

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading