ANĐELI PALA ROLETNA ZBOG POMIRENJA ANE I ZVEZDANA! Dobila ŠOK informacije o njihovom odnosu, pa razvezala jezik!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić uputila brutalnu poruku bivšim supružnicima, Ani i Zvezdanu.

ANĐELI PALA ROLETNA ZBOG POMIRENJA ANE I ZVEZDANA! Dobila ŠOK informacije o njihovom odnosu, pa razvezala jezik!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Voditeljka "Elite" je tokom emisije uputila pitanje Mileni Kačavendi u vezi sa pomirenjem bivših supružnika, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Upitano je da li će Milena biti kuma sada kada je obelodanjeno da su se bivši supružnici pomirili. Milena je iznela svoje mišljenje ističući da ne može komentarisati situaciju budući da je već imala iskustvo sa sličnim pitanjem u prethodnoj sezoni, te da je nakon izlaska saznala sve detalje. Ona je naglasila da brak između bivših supružnika nije opcija i da je odbila zahtev za izvinjenjem. Takođe, istakla je da od svadbe i venčanja neće biti ništa te da se i dalje dobro slaže sa bivšim suprugom Zvezdanom.

- Sad kad znaš da su se bivši supružnici pomirili, da li ćeš im sada biti kuma? - glasilo je pitanje za Milenu Kačavendu.

 

- Ne mogu da komentarišem obzirom da sam u prošloj sezoni imala pitanje o mom bivšem surprugu i Ani, pa sam kad sam izašla saznala sve. Oni neće ući u brak, ta opcija ne postoji. Ja sam bila na suđenju sa Anom, od svega je traženo da se izvinim, što ja nisam prihvatila. Ja sam sa Zvezdanom dobra, od te svadbe, venčanja nema ništa. Ana i dan danas pokušava da dokaže da je bila žrtva - rekla je Milena.

U nastavku, Anđela Đuričić je iznela svoje mišljenje ističući da smatra celu situaciju smešnom, te je izrazila uverenje da su bivši supružnici stvoreni jedno za drugo. Takođe, istakla je da sada shvata da je bila prevarena u prethodnoj sezoni Zadruge 6.

- Meni je ovo presmešno, oni su mi stvoreni jedno za drugo, sad je jasno da sam bila ovca u Zadruzi 6 - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading