SVI BRUJE O DISKVALIFIKACIJI MILJANE KULIĆ, ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Ove informacije nikada nije smela da unese!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana prekršila strogo pravilo Velikog šefa.

SVI BRUJE O DISKVALIFIKACIJI MILJANE KULIĆ, ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Ove informacije nikada nije smela da unese!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

Rijaliti učesnica Milica Kemez nedavno je otkrila da joj izuzetno teško pada saradnja sa kontroverznom koleginicom Miljanom Kulić. Naime, Milica je priznala da je bila prinuđena da provede osam sati radeći nadogradnju kose Miljani, ali da joj je saradnja bila izuzetno naporna. Kemezova je istakla da Miljana nije bila mirna tokom tretmana, te da je stalno pokušavala da izvuče informacije iz spoljnog sveta, što je situacija koja nije naišla na odobravanje prisutnih.

Milica Kemez je otkrila da je Miljana tokom saradnje pokušavala da sazna informacije o spoljnom svetu, postavljajući pitanja o članovima porodice i prijateljima. Ovakvo ponašanje je strogo kažnjivo u rijaliti programima, te je ostalo da se vidi da li će ovo dovesti do Miljanine diskvalifikacije. Ovakvi incidenti ne prolaze nekažnjeno, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje reakciju produkcije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Kemez

 

- Svaki put mi kaže: "Reci mi nešto", na šta joj ja odgovorim da ne mogu ništa da joj govorim. "Kako je Željko? Da li je mama dobro? Zola?" - rekla je Kemezova, a svi prisutni su prasnuli u smeh. Ipak, dobro je poznato da je ovo strogo kažnjivo, pa nije isključeno da će produkcija reagovati i kazniti Miljanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

S druge strane, mnogi smatraju da je ovo i za diskvalifikaciju, s obzirom da ne bi bilo fer da učesnici dobijaju informacije iz spoljnog sveta, što bi uticalo na samo njihovo učešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading