MIONA I ŠA SE ŠUTIRALI U PUŠIONI! Reper besneo na Jovanovićku, pa u jednom trenutku nogom uradio ovo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U isto vreme dok se svađaju Miona i Ša, kroz dramu prolazi i Aneli Ahmić, nakon što je Marko Janjušević Janjuš počeo da se svađa s njom da bi je na kraju skroz ignorisao.

MIONA I ŠA SE ŠUTIRALI U PUŠIONI! Reper besneo na Jovanovićku, pa u jednom trenutku nogom uradio ovo! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici "Elite" Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović, posle mirne faze u rijalitiju, ponovo ne prestaju da se prepucavaju, a sada je došlo do manjeg koškanja u pušioni. Naime, Ša je u jednom trenutku toliko počeo da se nervira da je šutirao naslon fotelje u kojoj je Miona sedela, a onda je i nju zakačio po ruci. 

- Šta glumiš ti? Taman si se smirila u poslednje vreme, pa si odmah povilenila? Što me sad provociraš?! Hoćeš da krenem opet po starom - urlao je Ša, pa je šutnuo fotelju i zakačio ruku Mioni, koja je pokušala da mu vrati, ali na blaži način. 

Podsećamo, u isto vreme dok se svađaju Miona i Ša, kroz dramu prolazi i Aneli Ahmić, nakon što je Marko Janjušević Janjuš počeo da se svađa s njom da bi je na kraju skroz ignorisao.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša 

 

Njoj su čak i cimeri prišli da je teše, ali i da je pitaju kako je. Međutim, ona izbegava i da priča, pa deluje kao da je u velikoj depresiji. 

Utehu je na kraju pronašala u Slađinom društvu jer joj je ona uvek podrška kada se posvađa s Janjušem.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ahmićka se ranije pre skandala neko vreme cimerima u rijalitiju žalila na premor i da joj je preko potreban san, a kada je ostala bez trunke snage, srušila se pored kreveta! Scena nije bila nimalo naivna, a kada se Aneli srušila kao sveća, cimeri su odmah pritrčali da da bi joj ukazali pomoć.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Ona je od šoka počela da jeca na sav glas, a onda se smestila u krevet da bi što pre završila dan koji joj je bio mnogo naporan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading