ŠA PSIHIČKI OBOLEO ZBOG MIONE, OVAKO MU SE POIGRAVA SA MOZGOM: Reperu hitno potrebna pomoć!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je otkrio na koji način Miona koristi zaljubljenog Ša.

ŠA PSIHIČKI OBOLEO ZBOG MIONE, OVAKO MU SE POIGRAVA SA MOZGOM: Reperu hitno potrebna pomoć!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' gost Anastasije Buđić bio je Zoki Šimadinac, koji je prokomentarisao najaktuelnija dešavanja u Eliti.

Najpre se osvrnio na turbulentnu vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji su i sinoć imali žestoku raspravu zbog njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, a mnogi smatraju da je njihova veza najtoksičnija od svih u rijalitiju:

- Ša je pogubljen. Mislim da psihički nije kako treba. Da nema Ša, ne bi imala ništa da pokaže. On se iskreno zaljubio, dok ona to koristi - rekao je bivši zadrugar, pa prokomentarisao Mionino priznanje da su ipak bili intimni:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zoki Šumadinac

 

- Mislim da nema emocije, siguran sam u to. Juče je Milan Milošević nju pitao kakav je odnos sa Ša, odnosno da li je toksišan, a ona je rekla da nije. Ona ni ne zna šta je toksičnost. Ona je glupa. Možda ne zna šta znači ta reč - rekao je Zoki Šumadinac u emisiji "Pitam za druga".

Podsećanja radi, Maja Marinković je u emisiji potvrdila da je Stanislav rekao za Mionu da je kao krava, ali Jovanovićeva tvrdi da to njen bivši nikako nije izgovorio:

- Ovo mora da se zna. Miona je dobila pitanje od novinara da sam ja rekla da je ona kao krava, a ja živa vatra. Znam ja da taj klip sigurno odgovara, situacija je bila da smo mi sedeli na garnituri, komentarisali smo naš odnos, ja kao i svaka devojka sam ga pitala za Mionu, i onda je on rekao da je to posle bilo drugačije, rekao za početak da ona legne kao krava, ali posle se stanje popravilo. Ja nisam se*sualno opštila sa njom, to su njegove reči - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading