BIZARNI DETALJI IZ SPAVAĆE SOBE ANELI I ASMINA: Ona ga molila za odnose, pa opisivala drugima šta joj je radio!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je obelodanio šokantne prepiske.

BIZARNI DETALJI IZ SPAVAĆE SOBE ANELI I ASMINA: Ona ga molila za odnose, pa opisivala drugima šta joj je radio!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Susret Aneli Ahmić i Asmina Durdžića i dalje je predmet rasprava u Beloj kući, a Marko Janjušević Janjuš, koji se posle cele drame zbog koge ga je pojeo živi blam ipak rešio da se pomiri sa svojom rijaliti devojkom, ne može da prestane da sumnja u njena osećanja.

Naime, on joj je u više navrata prebacio da se ponaša kao da se nije ohladila od bivšeg partnera, pa svako malo ponovi da među njima i dalje "postoji nešto". 

Iako je izneo gnusne optužbe na račun Aneli, Ahmićevu je najviše zabolela Asminova izjava da nisu bili intimni, jer mu se gadila, zbog čega se ona u studiju rasplakala. Kako je to njegovo priznanje posebno analizirano, Durdžić je odlučio da dokaže svoju istinu, pa je obelodanio prepiske, u kojima Ahmićeva priznaje da Asmin nije želeo da spava sa njom:

- Asmin nije hteo da spava sa mnom uopšte, niti priča sa mnom. Ma, nigde veze, ne mora ni spavati nikad više, ako je radi toga - napisala je Aneli.

- Jesi dobila, ženo? - glasilo je pitanje za Aneli.

- Ma, kakvi, ništa od toga - odgovorila je Ahmićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Inače, Aneli posle drame sa Asminom tvrdi da ga je ovaj put precrtala za sva vremena i da nikada više ne bi bila sa njim:

- Taj čovek za mene ne postoji, precrtan je. Ne želim nijedan njegov dinar, ne želim se dogovarati oko Nore. Nek' misli da Nora nije njegova i tako je bolje za oboje. Hvala Staniji što mi je otvorila oči. Možda bi još bili zajedno. Rešila sam ga se za sva vremena, to ću vam i dokazati. Neće imati više priliku da razgovara sa mnom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

25.05.2024 06:52

Ova guska ponavlja Asminove reči:"Ovo ti je zadnja šansa da pričaš samnom, samo preko advokata"!!! Presešće joj slepo slušanje Đedovića. A to što piški u gaće, šta će mala je. Plače što neće da spava sa upišanom osobom. Moš misliti i da je neće ni da je ljubi. Neznam ni kako je nesretni Janjuš i ljubio, i spavao sa njom. Gadura!!!