MAJA MARINKOVIĆ MOLI BOGA DA STANISLAV NE SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Bruka kakva se ne pamti u rijalitiju, u sve uključen njen bivši!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladan tuš za Maju Marinković, ni ne sluti da ovaj snimak kruži internetom.

MAJA MARINKOVIĆ MOLI BOGA DA STANISLAV NE SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Bruka kakva se ne pamti u rijalitiju, u sve uključen njen bivši!

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Đedović očitao je sinoć bukvicu Maji Marinković, koja ponosno ističe kako se promenila, međutim, čini se da to nije istina, što je i Marko primetio, pa joj je objasnio kako stoje stvari.

S obzirom da je njena veza sa Stanislavom Krofakom Panterom na klimavim nogama, Maja sve češće pokazuje agresiju, pa ga krišom štipa i hvata za vrat, misleći da se to ne vidi:

- Ti si bolesna, ljudi nisu dovoljno stručni za tebe... Sve radiš po svom, vidim, baš si dobro prošla... Da ti pričaju kako te je je*ao Taki, pričaš dečku kako je*e sestru, posle legneš sa njim u krevet... - bio je surov Đedović.

Maja je samo nemo slušala njegovo izlaganje i povremeno mu se nasmejala, iako ništa smešno bilo nije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

 

- "Neka i njoj neko kaže istinu u lice", "Boli istina", "Ovako treba da joj govore mama i tata", "Bravo, Marko, u pravu si skroz"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

Inače, povodom Majinog rođendana se oglasila i Stanislavova ćerka, koja im je još jednom čestitkom skrenula pažnju na ponašanje:

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

24.05.2024 05:23

MAJO...TI SI MOJ FAVORIT, ALI NISI U PRAVU ŠTO SE TIČE STANISLAVA...TVOJE SUMNJE SU VEZANE ZA ZLA S KOJIM SI IMALA POSLA...ON NIJE IZ TOG FILMA...ZA NJEGA SI TI ZLO U SVAKOM POGLEDU...ALI NE KAČI SE NA TEBE...NISI MU BITNA U POGLEDU POPULARNOSTI...ON JE NAJPOŠTENIJI U ODNOSU NA TEBE...