KAJA ZBOG OVOG NE MOŽE DA SE UDA: Planira četvrti put da izgovori sudbonosno DA, a evo kako je u tome koči ZAKON!

Autor:

Zabava

18.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šta je sprečava da što pre organizuje venčanje.

KAJA ZBOG OVOG NE MOŽE DA SE UDA: Planira četvrti put da izgovori sudbonosno DA, a evo kako je u tome koči ZAKON!

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Kaja Ostojić planira da i po četvrti put stane na "ludi kamen", ovog puta sa verenikom Milošem Čujovićem, ali je za sada u tome sprečava to što joj prethodni razvod još uvek nije važeći, kao ni razvod njenog budućeg supruga, takođe.

Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu - poručila je Kaja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina Kaja Ostojić i Miloš Čujović čekaju potvrde o razvodima

Naime, dok mladenci čekaju papire, Kaja je pokazala kako je naprasno odlučila da pred venčanje promeni i izgled, a kako važi pravilo da žene rešavaju sve probleme tako što prvo posežu za promenom kose, to nije zaobišlo ni pevačicu u ovom slučaju.

Ipak, njena promena nije bila drastična, pa je samo skratila, odnosno skinula nadogradnju, te pokazala svoju prirodnu kosu i odlučila da sada nosi čuvenu "bob frizuru".

- Što se tiče duge kose, od sada pa nadalje ću po potrebi nositi samo klipse - napisala je Kaja na svom Instagram profilu u objavi kojom je najavila promenu imidža.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Brak sa Džuniorom Džekom joj je trajao najduže dosad

Inače, Kaja je nedavno otkrila da želi da joj četvrto po redu venčanje bude u crnom.

Podsetimo, Katarina Ostojić iza sebe ima tri braka. 

Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu. Drugi brak, koji je kratko trajao, sklopila je sa košarkašem Urošem Duvnjakom, dok je sa muzičkim producentom Džuniorom Džekom bila u braku sedam godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading