ŠOK NA PREMIJERI KOPOLINOG FILMA U KANU! Eksplicitne scene Adama Drajvera u krupnom kadru

Autor:

Zabava

17.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje "Megalopolis" premijerno je prikazano na Kanskom filmskom festivalu.

ŠOK NA PREMIJERI KOPOLINOG FILMA U KANU! Eksplicitne scene Adama Drajvera u krupnom kadru

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Glumačka ekipa najiščekivanijeg filma godine "Megalopolis" Frensisa Forda Kopole poklonila se publici u Kanu na sinoćnoj gala premieri. Slavni reditelj je ovo ostvarenje posvetio nedavno preminuloj supruzi, a ono je nagrađeno višeminutnim aplauzom.

Ipak, mnogi nisu očekivali da vide na velikom platnu ono što im je Kopola priuštio, a to su eksplicitne scene, pa je distopijska drama koja traje dva sata i 20 minuta, kako piše Varajeti, definitivno podelila mišljenja auditorijuma u Kanu.

Film vrvi od šokantnih kadrova i eksplicitnih snimaka Adama Drajvera, a na premijeri se desilo nešto što je mnoge ostavilo u čudu. Misteriozni muškarac se popeo na scenu nakon projekcije filma i u mikrofon ponavljao glumčeve reči.

Kopola je, po svemu sudeći, bio veoma zadovoljan reakcijom publike u sali nakon odgledanog filma, pa im se obratio rečima:

Republika

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

 

- Hvala vam puno. Nemoguće je pronaći prave reči kojima bih opisao kako se osećam - rekao je reditelj, a zatim predstavio članove svoje porodice.

- Ali oni nisu moja jedina porodica. To su i svi ovi glumci, svi oni su moji rođaci i mi smo sada kao jedno. Jedino kome treba da se zaklinjemo na vernost jeste naša porodica i Zemlja koju imamo. Moja želja je da deca naslede ovaj lepi svet od nas. Najvažnija reč koju imamo najlepše zvuči na svakom jeziku, a to je nada. To je ono čemu sve ovo posvećujem - istakao je Kopola.

Slavni reditelj je na "Megalopolisu" radio 40 godina, a radnja se dešava u budućnosti, u metropoli nalik Njujorku, koja ubrzano propada. Nadahnut istorijom Rima, Kopola donosi priču o dva lika - arhitekti Cezaru, koji želi da vrati život gradu i o gradonačelniku Ciceru, koji mu se suprotstavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading