IVAN MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU PO HITNOM POSTUPKU! Puče bruka u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić hitno reagovala!

IVAN MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU PO HITNOM POSTUPKU! Puče bruka u Šimanovcima!

Foto: RTV PINK printscreen

U toku današnje ankete Ivan Marinković je vređao Žanu OmniuMiljanu Kulić i Aneli Ahmić. On ih je nazvao neuljudnim majkama koje ne vode računa o svojoj deci pa ih je optužio da su alkoholičarke.

Nakon sastanka i ovog incidenta, hitno se za domaće medije javila i sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja je poručila da će se sa Janjušem videti na sudu i da je podnela tužbu protiv njega. 

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

 

- Neću više davati izjave mogu samo da vam kažem da sam tužila i Ivana Marinkovića i Janjuša i Kačavendu, pa ćemo sve da vidimo na sudu - rekla je Sita za Pink. 

Podsetimo, tokom današnje ankete Ivan Marinković napravio je pravi skandal u rijalitiju ,,Elita" kada je takmičarke nazvao da su loše majke, a u tom košu je svrstao Aneli, Miljanu i Žanu. 

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miljana Kulić Elita 7

- Ona ne zna da obuče svoje dete, ona se svađa sa svojim dečkom pred detetom - rekao je Ivan.

- Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji je pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željaka,a ti nisi hteoi - rekla je Miljana.

- Ajde bre ti što koristiš svašta nešto - rekao je Ivan

- Je l tvrdiš to? Tužba - rekla je Miljana,.

- Aneli, Miljana, Žana su loše majke, alkoholičarke, na lekovima, svašta su koristil. Svi znamo ko je ko ovde, Aneli je neuljudna, loše ste majke sve. Znamo da Radmila vodi njenu ćerku šest meseci na more, a znamo kako se tamo opija tamo. Ja ću navesti tri majke koje su nemajke  - vikao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aman više!

23.04.2024 06:10

Evo je, javlja se kolovođa "časnog" ženskog klana Ahmić - ne može da ćuti! Sudovi nemaju preča posla, nego da se bave tužbama uvređenog polu-sveta, koji je i sam sudska mušterija i to za mnogo ozbiljnije stvari!!!