"MI SMO JEDINA ZEMLJA KOJOJ OTIMAJU ZEMLJU!" Vučić na RTS-u: Garantujem narodu, uradiću sve da sačuvam čast i obraz naše jedine Srbije

Autor:

Vesti

16.05.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost voditelja Gorislava Papića u emisiji "Četvrtkom u 9" na RTS-u.

"MI SMO JEDINA ZEMLJA KOJOJ OTIMAJU ZEMLJU!" Vučić na RTS-u: Garantujem narodu, uradiću sve da sačuvam čast i obraz naše jedine Srbije

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svim aktuelnim političkim temama. Između ostalog, rekao je da je Srbija jedina kojoj otimaju zemlju.

- Mi smo jedina zemlja kojoj otimaju zemlju. Govore o Ukrajini, a ko otima parče zemlje ovoj zemlji? Po kojoj rezoluciji? Baš ih briga. Rezolucija se zove "Mnogo smo jaki i jači od vas". Hoćete da se pokunjite da pognemo glavu?

Kada ovi iz regiona počinju da se dodvoravaju iz regiona. To je toliko odvratno i ogavno i ne verujete da je to moguće. Rekao sam i danas da prestanu to da rade, jer neće ući u EU pre Ukrajine. To znaju i vrapci na grani.

Vučić je na početku gostovanja govorio i o atentatu na slovačkog premijera Roberta Fica.

- Nezamislivo je da se ovako nešto desi u savremenom dobu. Sve što imamo kao podatke, jasno govori o velikoj medijskoj podeli i slovačkoj društvu što je stvorilo atmosferu da je postalo normalno da neko puca u slovačkog premijera. Mnogo ga cenim, on je veliki prijatelj Srbije. On je takav priajtelj da na njega ne možete da izvršite pritisak. Uvek će biti uz svoju Slovačku i Srbiju. Mi smo lični i dugogodišnji prijatelji i kad jeste i kad nije u opoziciji. To me je iskreno potreslo - rekao je Vučić.

- Moj i Viktorov dogovor je da ga posetimo. Ja verujem u njegovu mentalnu snagu. Imali su problem sa zaustavljanjem krvarenja. Ja verujem da kada je čovek mentlano jak, fizičke povrede može da prebrodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Tanja

16.05.2024 22:57

Srbija je mala zemlja ali ponosna i slobodarska.Predsednik Vučić je izuzetan političar koji brani istinom svoj narod.

Gaša

16.05.2024 22:58

Misle Amerikanci da smo mali i jadni, da sa Srbijom mogu kao i sa ostalima oko nas, ali ne, naišli su na tvrd orah.

Čola

16.05.2024 23:01

Srbija je zemlja prkosnih i ponosnih ljudi, koji se ne prodaju, čuvaju čast i ugled svoje otadžbine. Svaka čast Vučiću na svemu što radi za svoju otadžbinu.

Mina

16.05.2024 23:02

Ubeđena sam da će Vučić učiti sve što je u njegovoj moći da sačuva čast naše Srbije.