ŠOK! Kamere uhvatile - Obezbeđenje prišlo Janjušu i Aneli, PRODUKCIJA RASKRINKALA SVE!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić dobili su zvanično od fanova poruke!

ŠOK! Kamere uhvatile - Obezbeđenje prišlo Janjušu i Aneli, PRODUKCIJA RASKRINKALA SVE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavni par Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, koji su se upoznali u rijalitiju "Elita", nedavno su proslavili mesečnicu svoje veze. Njihovi verni fanovi nisu propustili priliku da im upute ljubavne čestitke i poklone kako bi obeležili ovaj poseban trenutak.

Obezbeđenje je unelo poklone na imanje u Šimanovcima, a Marko i Aneli su bili prijatno iznenađeni kada su videli šta su im fanovi pripremili. Među poklonima su se našli mafini sa njihovim zajedničkim slikama, što je izazvalo oduševljenje kod njih oboje.

 


Kada su Marko i Aneli podelili svoje poklone sa cimerima na imanju, atmosfera je postala još emotivnija. Njihovi cimeri su bili dirnuti gestom fanova i srećni što su mogli da budu deo ovog posebnog trenutka za ljubavni par.

Ovaj gest podrške fanova samo je još jedan dokaz koliko su Marko i Aneli osvojili srca publike. Njihova ljubavna priča privlači pažnju javnosti, a podrška koju dobijaju od fanova samo im daje dodatnu snagu da istraju u svojoj vezi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš dobili poklone od fanova

 


Marko i Aneli su javno iskazali svoju zahvalnost prema fanovima, ističući koliko im znače takvi gestovi i koliko im je važna podrška koju dobijaju. Njihova ljubavna priča i dalje intrigira javnost, a pokloni od fanova samo su dodatno učvrstili njihovu vezu.

Ovaj emotivni trenutak pokazao je koliko je ljubavni par Marko i Aneli voljen među publikom, a pokloni od fanova ostaju trajna uspomena na njihovu mesečnicu i dokaz koliko ljubav može da pomeri ljude.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

23.02.2024 18:03

Ti fanovu su kompletni idioti!!! Odrasli ljudi se primaju na folirante i još troše pare na poklone - Bože sačuvaj budaletine!!!