ŠAVIJA POKUŠAVA DA STUPI U KONTAKT SA CAREM: Pričalo se da su se SMUVALI na njegovom rođendanu, starleta ŠOKIRALA SVE!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija javno traži Carev broj!

ŠAVIJA POKUŠAVA DA STUPI U KONTAKT SA CAREM: Pričalo se da su se SMUVALI na njegovom rođendanu, starleta ŠOKIRALA SVE!

Foto: ATA Images,youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Starleta Nataša Šavija danas je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona im se obratila putem storija na ovoj mreži, te zamolila da joj pomognu da stupi u kontakt sa Filipom Carem.

- Ako neko ima broj od Filipa Cara, ako može da mu prenese da mi se javi na Instagramu - poručila je Šavija javno, što je iznenadilo sve.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nataše Šavije

Šavija nije objasnila zbog čega želi da stupi u kontakt sa Filipom.

Podsetimo, pre dve godine su domaći mediji pisali da su se njih dvoje smuvali i to na proslavi njegovog rođendana, koju je organizovao sredinom septembra.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/printscreen/instagram.com/natasa.savija

Car i Šavija

Tada se, kako se pisalo, pored brojnih bivši zadrugara našla i atraktivna starleta.

- Njih dvoje se nisu odvajali jedno od drugog. Celu noć su uživali u strastvenim poljupcima i zagrljajima. Na Filipovom licu moglo se primetiti koliko je zaljubljen. Posle pakla, koji je prošao sa Dalilom, Šavija mu je došla kao melem. Svi znaju da Filip voli devojke poput Nataše - pričao je tada izvor "Kurira", pa nastavio:

- Ne bi se on toliko razvlačio sa Majom, da nije bio opčinjen njenim izgledom, ali deluje da će se smiriti pored Šavije. Pričalo se po medijima, da je u romansi sa nekom atraktivnom crnkom, ali to nije istina, on je ludo zaljubljen u Šaviju. Pa imali smo svi prilike da vidimo, kakav je Filip, kada se zaljubi. On voli ludački - tvrdio je tada izvor gorepomenutog medija.

Car je ovo demantovao kasnije u emisiji "Pitam za druga".

- Ne, stvarno. Nije to istina. Upoznao sam devojku preko Stefana, bila je tu na rođendanu, sve super. Čuli smo se posle i to je to. Žao mi je što ste otišli, bilo je još tu lepih momaka i devojaka tamo - rekao je Filip sa osmehom na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading