TRUDNA ALEKS SE OGLASILA NAKON RASKIDA SA CAREM: Ta osoba je završila sa mnom za sva vremena!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna poruka napravila pometnju na društvenim mrežama!

TRUDNA ALEKS SE OGLASILA NAKON RASKIDA SA CAREM: Ta osoba je završila sa mnom za sva vremena!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Trudna starleta Aleksandra Nikolić ostavila je pre manje od mesec dana Filipa Cara, oca njenog budućeg deteta. Bez najave, spakovala je kofere i napustila Crikvenicu, jer hoće da u miru i bez svakodnevnih stresova dočeka rođenje naslednicu. 

Upravo njegovo ponašanje bilo je uzro da na tu ljubav stavi tačku. Aleksandra je priznala da joj je nakon ove odluke bila neophodna stručna pomoć i nije se libila da je potraži, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Aleksandra je nedavno u emisiji "Premijera" rekla da više nije sa Carem, ali da između njih nema zle krvi, jer će ipak celog života zbog detata biti vezani. Međutim, njeno poslednje oglašavanje na Instagramu navelo je mnoge da pomisli da je snažu poruku uputila upravo svom bivšem vereniku i da svima stavi do znanja da je između njih dvoje zauvek stavljena tačka. 

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Ona je podelila jedan intervju Svetalne Ceca Ražnatović, u kojem je govorila o praštanju, zbog čega mnogi misle da Filipu nikad više neće dati drugu šansu i obnoviti odnos koji su ipak, pa čak ni zbog ćerke koja bi kroz dva meseca trebala da dođe na svet. 

- Istina, ja nisam od ljudi koji pljuju pa ližu, pa po cenu na moju štetu. Ne dam na svoje dostojanstvo, ali ne mrzim nikoga. Zaboli me kad me neko povredi, a bila sam povređivana. Ja možda u duši oprostim, ali nisam na nivou da kažem da svima praštam. Mogu, zavisi koji je intezitet bola, ali ta osoba je završila sa mnom za sva vremena. Mnogima sam oprostila, ali to nije bilo više nilkad to. Sklonila sam se iz njihovih života, ne može drugačije, ja to ne mogu - glasila je izjava koju je Aleks podelila na svom Instagram storiju, i uz to dodala tri emotikona koja pokazuju da se slaže sa svim što je pevačica rekla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading