ALEKS SE HITNO OGLASILA POVODOM CARA: Prekinula ćutnju nakon skandala!

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna pobednica "Zadruge" otkrila istinu o raskidu!

ALEKS SE HITNO OGLASILA POVODOM CARA: Prekinula ćutnju nakon skandala!

Foto: printscreen/pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car su par čiji je ljubavni život bio pod lupom javnosti od samog početka njihove veze. Svojim brojnim svađama i raskidima, privlačili su pažnju medija, ali su uspeli da pronađu mirnu luku i nastave svoju romansu. Međutim, nedavno su se pojavile glasine na društvenim mrežama o mogućem raskidu njihove veze, što je izazvalo pravu pometnju među njihovim fanovima.

Ipak, Nikolićeva, koja je inače u poodmakloj trudnoći, odlučila je da stane na put ovim glasinama i demantuje ih javno.

- Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti... Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo - rekla je pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" za Pink.rs, te ovim je jasno stavila do znanja da je njihova ljubav i dalje snažna i da se neće prepustiti tračevima i lažnim vestima.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Inače, kako smo već pisali, par će uskoro postati roditelji jedne devojčice, što je razlog više za radost i slavlje. Njihova ljubavna priča dobija novu dimenziju ulaskom u ulogu roditelja, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju dolazak njihove naslednice na svet.

Zanimljivo je da su Aleksandra i Filip započeli zajednički život u Carovoj rodnoj Crikvenici, iako se spekulisalo da to možda nije bila Aleksandrna prvobitna želja. Ipak, njihova ljubav je bila jača od svih prepreka i udaljenosti, te su pronašli svoj mir u prelepom primorskom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading