TAKI SE ČASTIO BESNOM MAŠINOM: Spalili mu kola, a on kupio nova - iskeširao 30.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković se pohvalio novim automobilom!

TAKI SE ČASTIO BESNOM MAŠINOM: Spalili mu kola, a on kupio nova - iskeširao 30.000 EVRA!

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock

Radomir Marinković Taki, poznat kao otac Maje Marinković, nedavnom incidentu kada mu je automobil zapaljen, sada je odlučio da okrene novi list i ne nervira se više zbog neprijatnosti koje su mu se dogodile. Kako bi potvrdio svoju odluku, Taki je kupio novi "audi A6" u vrednosti od oko 30.000 evra. Sa zadovoljstvom je istakao da je automobil metalik sive boje i opremljen svim dodacima koji mu omogućavaju brzu vožnju poput munje.

Nakon što je izrazio odlučnost da se neće više nervirati, Taki je najavio da planira putovanje u Beč kako bi obnovio garderobu koja mu je nedavno izgorela. Osim toga, najavio je da će obradovati svoju ćerku Maju novim komadima garderobe iz najnovije kolekcije, kako bi nadoknadio štetu koju su mu nepoznati počinioci naneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Taki Marinković

- Odlučio sam da se ne nerviram! Neću nebitnim ljudima da dajem na značaju. Ništa me ne dotiče, sve loše što se dogodilo ostaje iza mene, okrećem novi list! Kupio sam najnoviji "audi A6", metalik sivi sa ful opremom. Brz je kao munja! Ne volim da pričam o ciframa, ali reći ću vam da me je koštao oko 30.000 evra - otkrio je Taki.

- Mnogo nove garderobe i parfema mi je izgorelo, šteta je ogromna! Rešio sam da odem do Beča i kupim sebi i Maji neke komade garderobe iz najnovije kolekcije. Ima se, može se! Mogu samo da mi pljunu pod prozor svi koji su ljubomorni na mene. Žao mi je, ali ne može svako da živi kao ja - tvrdi Marinković za Informer, ali ne želi da otkrije identitet svoje nove izabranice.

- Nisam kriv što sam okružen najlepšim ženama, koje me obožavaju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading