MAJI MARINKOVIĆ UNETA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA! Nakon priznanja da i dalje voli Cara, usledilo specijalno PISMO!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković završila u suzama, nakon što je pročitala pismo, koje je stiglo u Elitu.

MAJI MARINKOVIĆ UNETA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA! Nakon priznanja da i dalje voli Cara, usledilo specijalno PISMO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef čestitao je učesnicima "Elite" slavu novim pismom, a ukućani su se momentalno uputili ka Dubiozi, gde će se obeležiti Sveti Nikola, uz bogatu trpezu.

- Draga Elito, danas je Sveti Nikola. Čestitamo svima koji danas slave, a posebne čestike šaljemo Maji. Proslava će biti održana u Dubiozi. Napominjemo da je važno da čestitke koje dobijete morate da pročitate na glas, kao i da hranu sa proslave ne nosite van prostorija gde se proslava održava. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Nakon što je stigla, Maja Marinković je uzela čestitke od svojih najdražih. Prva posveta koju je pročitala bila je od njenog oca Takija Marinkovića. Nije krila svoje emocije dok je čitala reči koje je njen otac napisao za nju. Nakon toga, uzela je u ruke čestitku svoje majke, koja ju je posebno raznežila. 

- Majo, srećna slava. Princezo tatina, današnji mir provedi u miru i spokoju. Nikad ponosniji na tebe nisam bio. Ove godine si prava ti. Nikad više podrške nisi imala. Nemoj da dozvoliš rijaliti fanovima da te isprovociraju, nego pokaži ko je Bog batina, princeza tatina. Ovo je tvoja godina, princezo. Pun gas! Voli te tvoj tata najviše - glasila je čestika od Takija, Majinog oca.

Ukućani su sve vreme slušali šta je Taki imao da poruči svojoj mezimici, a kao i uvek, on je bio ponosan na nju i njeno dosadašnje učešće u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading