PEVAČICA SE OPROSTILA OD PREMINULOG BIZNISMENA: Ode moje drugo ja... (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt Nebojše Jarina Stojićevića šokirala je njegove bliske prijatelje i porodicu!

PEVAČICA SE OPROSTILA OD PREMINULOG BIZNISMENA: Ode moje drugo ja... (FOTO)

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Pevačica Ivana Šašić, velika prijateljica Aleksandre Tadić Cipke i njenog preminulog supruga Nebojše Jarina Stojićevića, oprostila se od njega potresnim rečima na društvenoj mreži Instagram. Podsetimo, biznismen je preminuo juče, 16. maja, u 52. godini. 

- Ode moj Nele, ode moj kum, brat, drug, moje drugo ja. Moja desna ruka, moje, moje. Rano je, prerano - napisala je Ivana na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ivane Šašić

Jarin će biti sahranjen danas, u rodnom mestu Gornja VranJska.

- Sahrana našeg dragog prijatelja održaće se sutra 17.5.2024. godine u 14h na groblju u Gornjoj Vranjskoj. Opelo će se održati u 13h u porodičnoj kući – naveli su najbliži prijatelji preminulog Nebojše juče.

Republika

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Nebojša i Aleksandra

Aleksandra i Nebojša su više od deceniju bili zajedno, a venčali su se u tajnosti pre manje od dve godine. Svoj privatni život krili su od javnosti, a živeli su u Šapcu.

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading