ANA ĆURČIĆ SE OKRENULA MOLITVI I BOGU: Pronašla mir u OVOJ crkvi, a evo ko joj pravi društvo!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić donela je odluku da obiđe srpsku svetinju!

ANA ĆURČIĆ SE OKRENULA MOLITVI I BOGU: Pronašla mir u OVOJ crkvi, a evo ko joj pravi društvo!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je privukla veliku pažnju. Naime, Ana je posetila Crkvu Sveta Petka na Kalemegdanu, poznatu po svojoj duhovnoj energiji i miru. Ova poseta nije bila slučajna, već je Ana otišla tamo u potrazi za duševnim mirom.

 

Ana je na Instagramu podelila prelepu fotografiju iz crkve, gde se vidi kako stoji u tišini i divi se lepoti ove svetinje. U opisu fotografije napisala je: “Sjaj jedne tople misli vredi mi više od novca. Sreću nam ne donose bogatstvo i raskoš, već smirenost i rad.”

Njena bliska prijateljica Biljana bila je uz nju tokom ove posete. Biljana je Ani pružila veliku podršku, posebno nakon što je prekinula vezu sa Acom Bulićem. Biljana i Ana su već dugo prijateljice i često provode vreme zajedno, pružajući jedna drugoj podršku u teškim trenucima.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

 

Ana nije otkrila detalje svog raskida sa Acom, ali je jasno da joj je bilo potrebno vreme da se oporavi. Poseta Crkvi Sveta Petka bila je korak ka tome. Njeni pratitelji na Instagramu su joj pružili podršku, ostavljajući poruke ljubavi i podrške u komentarima.

Ana Ćurčić nastavlja da inspiriše svoje pratitelje svojom snagom i hrabrošću. Iako se suočava sa teškim trenucima, ona nastavlja da se oslanja na svoju veru i prijatelje za podršku. Njen put ka duševnom miru je inspiracija za sve nas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading