ANA ĆURČIĆ OKRENULA NOVI LIST: U jeku svih skandala našla beg od svojih PROBLEMA!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga" Ana Ćurčić privlači veliku pažnju i mnoge zanima šta je istina os dvega što danima izlazi o njenom privatnom životu.

ANA ĆURČIĆ OKRENULA NOVI LIST: U jeku svih skandala našla beg od svojih PROBLEMA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Drugoplasirana učesnica šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, iako više nije deo rijalitija privlači jako veliku pažnju u medijima zbog učešća njene bivše kume Milene Kačavende u rijlaitiju "Elita". Iako mnogi očekuju da se ona oglasi i da konačno progovori o svemu što Kačavenda iznosi iz njenog privatnog života, Ana to za sad još uvek nije uradila, osim što je najavila da će se obračunati sa svima na sudu. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

Međutim, Ana je ipak jako aktivna na društvenim mrežama i na svom profilu na Instagramu često podeli detalje iz svog privatnog života. Ćurčićeva je danas svoje verne pratioce obavestila da je spremna da se posveti sebi i da je odlučila da u jeku svih skandala okrene novi list. 

Ona se uslikala u jednoj teretani, u pauzi od treninga. Poznato je da je Ćurčićeva i ranije bila jako posvećena svom fizičkom izgledu i da je vredno trenirala, a očigledno je da je spremna da se vrati starim navikama i ponovo radi na svom telu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sasa

03.10.2023 19:56

Baba Saveta

Peki

03.10.2023 20:38

Baš je gadna ova Ana. Ružna