OVO SU NOVI UČESNICI ELITE: Vanredno ubačeni u rijaliti, odmah zaveli red u Beloj kući, nastao MUK!

Autor: P. R.

Zadruga

30.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani ulasci iznenadili sve takmičare "Elite", ovome se nisu nadali!

OVO SU NOVI UČESNICI ELITE: Vanredno ubačeni u rijaliti, odmah zaveli red u Beloj kući, nastao MUK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pored emisije "Pitanja novinara", sinoć se u Šimanovcima održalo i vanredno ubacivanje, a voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Nikolu Jovanovića Predsednika i Tamaru Glavonjić, koji su tokom prethodne večeri postali novi učesnici rijaliti programa "Elita" i tako se uselili u Belu kuću.

- Nisam Ttiktoker, sebe gledam veličanstvenijem od toga. U privatnom životu sam programer, a u javnom životu mogu biti jutjuber, budala ili najinteligentniji čovek kog poznajete. Najveća inteligencija leži u tome da čovek bude budala i vrati se u stanje inteligencije kad to želi. Smatram da je rijaliti za određene ljude fakultet - rekao je Nikola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Jovanović Predsednik

- Kako misliš da ćeš ti ući i izaći - pitala je novinarka.

- Smatram da mogu da se prilagođavam svim nivoima, mogu da budem i glup i inteligentan, smara me da budem previše konstantno inteligentan ili glup. Čovek treba da bude konstantno promenjiv. Imam 26 godina - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Jovanović Predsednik

Nakon njega, u studio je došla i Tamara Glavonjić.

- Tamara ti si tiktokerka iz Pule, jesi li zauzeta - pitala je Dušica

- Nisam zauzeta, nisam razvedena, nisam nikad bila ljubavnica, nemam para. Imala sam dugu vezu od sedam godina i prekinula je jer sam smatrala da sam neiživljena i mlada - rekla je Tamara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

- Da li poznaješ nekoga od učesnika - pitala je Dušica

- Samo Lejdi Di preko lajva. Nisam se ni o kome ispitivala, samo mi je jedna osoba koja je direktna poveznica između Milene i Ane rekla da je Milena do sada rekla istinu u potpunosti. Danas mi je Nikola na lekarskom rekao da sam ja robinja, a on gospodar u se*su i rekao je da bi mu najdraže bilo da odmah večeras padne neki intimni odnos da bi prestale da se potežu priče iz prošlih sezona - rekla je Tamara, a potom su se oboje uselili u Belu kuću, gde se ona predstavila tačmičarima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

- Ja sam Tamara, imam 29 godina, iz Hrvatske sam, bavim se tiktokom. Nemam dečka, nemam ljubavnika, muža ni para. Pola ljudi ne poznajem ovde, a pratila sam 00-24 časa. Na primer ovog dečka pored Manuela, Pabla, nisam nikada videla. Ja sam alergična na prljavštinu i na ovo suđe koje vidim, neće mi biti problem da počistim, ali vam neću biti čistačica - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sv

30.09.2023 11:00

Devojka je iz Hrvatske, poznaje osobu koja je " direktna poveznica između Ane i Milene " i izgleda da joj je to "karta" za ulazak u rijaliti. Baš "zanimljivo" a još više čudno. Zašto devojku iz Hrvatske zanimaju Ana i Milena i njihove istine i laži? Da li i ona želi biti sa Acom, Zvezdanom, bratom ...? Ima li i ova devojka kakvih dodira sa krimi pričama, radnjama, zatvorima ili je samo nečiji glasogovornik i vraaća uslugu. Baš čudan neki svet!