BILAL ŠALJE MAJU NA SUD! Brajlović tužio bivšu zbog porodice, sprema joj brutalnu osvetu!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega što je Maja Marinković iznela na račun Bilalove porodice, Brajlović se oglasio, pa joj javno zapretio!

BILAL ŠALJE MAJU NA SUD! Brajlović tužio bivšu zbog porodice, sprema joj brutalnu osvetu!

Foto: E-stock, Instagram.com

Maja Marinković i Bilal Brajlović otpočeli su žestoki medijski rat nakon iznenadnog raskida, pa neprestano iznose prljav veš, a nakon Majinog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" dodatno se zakuvalo.

Naime, Marinkovićeva je otkrila najveću tajnu porodice Brajlović i time podigla veliku prašinu. Optužila je Bilalovu majku da je preljubnica i žena lakog morala, naglasivši da joj je to on priznao, a da zbog njene prevare i dan-danas ima traume, zbog kojih ne veruje ženama.

Republika

Foto: ATAImages

 

Nakon ovih skandaloznih detalja, momentalno se oglasio i Brajlović, koji je javno zapretio bivšoj zbog svega što je iznela na račun njegove porodice:

- Ako gledate šta priča o meni i mojoj porodici, onda vidite sa kim imam posla. UŽAS! Neka mi onda neko kaže zašto sam snimao. Na klipu je jasno rekla da nije istina to što je pričala. Zlo. Nikome ne ostajem dužan, naročito ne takvim ološima. Za sve laži upućene mojim roditeljima ide krivična prijava. Toliko od mene - napisao je Bilal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XZY

21.07.2023 08:49

I treba da je tuzi,jer njenoj agresiji treba stati na put i poslati je na lecenje ,a ne u rijaliti . Sem toga odavno LAZE i ne zna za granicu !