ONI SU POTRČCI ZA SLEDEĆU NEDELJU! Zadrugarka izlanula plan uživo u programu, Maja Marinković POLUDELA kad je saznala! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.04.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila je ko su sledeći potrčci u rijalitiju "Zadruga", biće haosa!

ONI SU POTRČCI ZA SLEDEĆU NEDELJU! Zadrugarka izlanula plan uživo u programu, Maja Marinković POLUDELA kad je saznala! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

Nakon diskvalifikacije Miljane Kulić iz šeste sezone "Zadruge", njena majka Marija Kulić ostala je sama u rijalitiju, međutim, Nišlijka ne odustaje od svog britkog jezika i komentarisanja ljubavne parove u Beloj kući, naročito četvorougao Anđela Đuričić, Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

- Ana na svaku istinu koja se govori o njoj, odmah se ljuti, meni kaže: "Gledaj svoju decu", njena dela sve govore, ona jedno radi, drugo misli. Što se tiče Anđele, ona je Ana iz mlađih dana, ona je tvrdoglava sa muškarcima, ako je "ne", ona će reći "da". Nije bila pametna, ko može da ulazi u takav odnos sa njim, obzirom na njegov život. Ne mislim da se njoj to dogodilo, ona je ušla kasnije, imala je vremena da ga isprati napolju. On joj je bio meta, na počeku je prelazila preko mnogih stvari, ponovo bi se pomirila sa njim, šta god on uradio. Ja vidim da je on sa Majom srećan, dobar su spoj, ali ne vidim tu budućnost. On je takav čovek, ali ako njoj to odgovara, ja nemam ništa protiv - pričala je Marija, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga 6

- Mislim da će Zvezdan težiti ka tome da Anđela pokazi svoj stav i opet se pomiri sa njim - rekla je ona.

Da li misliš da je Maja poludela kada je videla da je Anđela otrčala da ga teši - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Da, ona se boji da će doći kraj ovoj izolaciji, plaši se da će onda tu biti kraj. Sledeći potrčci Zvezdan i Anđela, i šta ćemo sad? Tu je njen problem, biće zanimljivo - kazala je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

29.04.2023 11:01

Marija, žena koja mrzi sve osim svoje porodice. A ni za njenu porodicu nisam siguran.