KUKAO ZA TABLETE, PA ZAPRETIO! Car ušao u crveno, zapenio zbog LEKOVA, pa javno počeo da PRETI, procurio ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car doneo odluku koja je sve zaprepastila.

KUKAO ZA TABLETE, PA ZAPRETIO! Car ušao u crveno, zapenio zbog LEKOVA, pa javno počeo da PRETI, procurio ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car zatražio je od Brendona dve tablete, a kada je on rekao da nema, Car je ušao u crveno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car neće više da bude deo rijalitija

Naime, kako tvrdi, tražio mu je lekove za bolove, a veruje da ga je Brendon slagao da ih nema, te je zapretio da će skinuti bubicu i prestati biti deo rijaliti programa.

- Kažem mu jutros da mi da dve tablete, čovek mi ne da. Nikad ništa nije kako treba, od danas, od sada više ne učestvujem u rijalitiju. Skidam bubicu, idem u rehab, ne dolazim u emisije, nema me, ne učestvujem. Sedim i šetam u krug dok me gledaoci ne izbace napolje ili produkcija ne diskvalifikuje zbog nepoštovanja programa - besneo je Car.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

14.04.2023 11:00

Laži, prevara, obmane...! Ove godine nesme niko da kaže istinu. Pokušala jedna devojka jednom pa je ućutkali. Mićino "ludilo" i borba da opravda Anđelin razvrat pred kamerama te Matorina "iskrenost", ove godine su glavni pokrovitelji i branitelji nemoralnih i prljavih radnji kao i alkoholnih stanja nekih zadrugara. Neki zadrugari se ne trezne danima a pod "terapijom su", kradu lekove jedni drugima, mešaju tabletei slkohol, prespavaju dan. Fuj Mićo, najveće si razočarenje ove godine. Za Marinkivića se zna da je pokvaren i zao i od njega niko ništa i ne očekuje.