RODITELJI SE ODREKLI ANĐELE? Od SRAMOTE ne izlaze iz kuće, ocu joj POZLILO, poručili joj samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

24.01.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako Anđelini roditelji podnose njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

RODITELJI SE ODREKLI ANĐELE? Od SRAMOTE ne izlaze iz kuće, ocu joj POZLILO, poručili joj samo JEDNO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

O odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića javnost ne prestaje da priča. Od trećeg mesta prošle godine i jednog od favorita, do devojke koju nikko ne prepoznaje i čijim ponašanjem su svi šokirani. Anđelini roditelji se ne oglašavaju povodom njenog učešća u rijalitiju, a kako Kurir prenosi oni od sramote ne smeju da izađu iz kuće u Herceg Novom.

- Anđelini roditelji od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo - priča komšija Anđelinih roditelja za pomenute medije i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić povredila je porodicu

- Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ISTINA

24.01.2023 09:03

SVAKO koje NORMALAN roditelj BI TAKO POSTUPIO A ANDJELA JE VE PROSLE GODINE GLUMATALA ONO JE OVO

Goga

24.01.2023 13:27

Nema Andjeli života nakon rijalitija. Poštena crnogorka neće izdžati

Milenija

24.01.2023 23:18

Ovo je stvarno uzasno sta Andjela radi .Bolj je za svaku majku da uopste ne rodi zensko dete nego da rodi ovakvo kao sto je Andjela