ODRASTALA JE NA BONOVIMA ZA HRANU, A SADA SE KUPA U PARAMA! Influenserka otplatila DUGOVE SVOJIH RODITELJA: "Moj tata je počeo da plače!"

Autor:

Zabava

27.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je odrastala u velikoj nemaštini, danas, zahvaljujući društvenim mrežama, ima veliki uticaj, slavu, novac i moć!

ODRASTALA JE NA BONOVIMA ZA HRANU, A SADA SE KUPA U PARAMA! Influenserka otplatila DUGOVE SVOJIH RODITELJA: "Moj tata je počeo da plače!"

Foto: printscreen/instagram/mebeylee

Sofi Rejn

Tinejdžerka Sofi Rejn, koja je ranije radila kao konobarica za minimalnu platu, sada zarađuje značajne sume novca putem interneta. Sa 11 miliona pratilaca na društvenim mrežama, postala je prava influenserka i iznenadila je svoje roditelje tako što je platila njihov dug od 15.000 dolara za porez na imovinu, a takođe im je kupila novi automobil i frižider. Sofi, koja je odrasla na bonovima za hranu, ističe da je njen otac, koji vodi restoran, bio toliko dirnut njenim gestom da je zaplakao. Ona je napomenula da je njen tata bio zabrinut zbog nedostatka novca za plaćanje poreza. Sofi je iz Majamija, ali trenutno živi u Tampi na Floridi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mebeylee

 

- Samo sam ga pitala koliki su mu porezi, koliko dugova ima i koliko bi mu novca trebalo da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi. Nakon što mi je rekao iznos, onda sam prebacila gotovinu. Sada, moji roditelji ne moraju da žive od plate do plate. Bili su veoma iznenađeni. Moj tata je počeo da plače kada je shvatio šta sam uradila. Zagrlio me je najsnažnijim zagrljajem ikada i stalno mi je zahvaljivao. Rekli su mi da nastavim da radim ono što radim i da će me uvek podržati bez obzira na sve - rekla je ona za "Need to know".

Sofi je stekla popularnost u aprilu prošle godine kada je počela da kreira sadržaj na društvenim mrežama, uz pomoć svoje sestre Sijere, koja takođe ima značajan broj pratilaca. Njena stranica je postala viralna, što joj je omogućilo da brzo zaradi novac. Nakon što je odrasla u siromaštvu, Sofi se sada prilagođava novom načinu života, koji uključuje luksuzne aktivnosti poput izležavanja pored bazena, putovanja i kupovine, a poseduje i tri automobila u vrednosti od 750.000 dolara.

- Moja porodica je odrastala u veoma siromašnom kraju i živeli smo od bonova za hranu. Roditelji su me podržavali i naporno radili, ali nismo mogli da priuštimo luksuz. Jedva smo se snalazili, pa sam sa 17 godina dobila posao u restoranu jer sam želela da pomognem. Nikada nisam mislila da ću postati infuenserka. Još uvek čekam da se probudim iz sna. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno - rekla je ona.

Dok Sofi uživa u luksuzu, opušteno dobacuje da je bacila 30.000 dolara na večeru i odeću kada izađe, a stavlja 70 odsto zarade u stavlja fond.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading