SMRT ČLANA PORODICE JE POTPUNO DOTUKLA! Nikol Kidman napustila festival ZBOG TRAGIČNE VESTI!

Autor:

Zabava

08.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica primila nagradu pa doživela šok!

SMRT ČLANA PORODICE JE POTPUNO DOTUKLA! Nikol Kidman napustila festival ZBOG TRAGIČNE VESTI!

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Nikol Kidman je ranije napustila Venecijanski filmski festival nakon primanja tužne vesti o smrti svoje majke, Džanel En Kidman.

Iako je bila nagrađena za najbolju glumicu za svoj novi film, tragična vest je potpuno skrhala, te je morala da napusti festival i uputi se porodici.

Bliska veza između majke i ćerke

Nikol Kidman (57) i njena majka bile su veoma bliske, te su često zajedno uživale u glumačkim zabavama i modnim revijama. Kidman je jednom prilikom izjavila da je odrasla uz majku i baku koje su volele modu i znale da šiju, te da je majka i dalje igrala važnu ulogu u mnogim njenim životnim izborima.

Foto: Credit: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Nikol Kidman

Porodična privatnost u teškim trenucima

Izvor blizak Nikol Kidman je potvrdio smrt njene majke te istakao da je porodica slomljenog srca i da u ovom trenutku traži privatnost. Za sada nisu otkriveni drugi detalji oko Džaneline smrti, osim što je imala 84 godine.

Emotivna zahvalnost i osećaj gubitka

Nikol Kidman je izjavila da je u šoku i da je srceparajuće suočiti se sa gubitkom majke, ističući da je ova nagrada za nju.

- Ona me je oblikovala, vodila me i stvorila me. Veoma sam zahvalna što sam uspela da kažem njeno ime pred svima vama. Sukob života i umetnosti je srceparajući, a srce mi je slomljeno - govorila je glumica.

Ova tužna vest je sigurno potresla filmsku industriju i fanove Nikol Kidman, a njena emotivna izjava o gubitku majke sigurno će ostati upamćena kao izraz duboke ljubavi i poštovanja prema ženi koja je imala značajan uticaj na njen život i karijeru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading