PORODILA SE POPULARNA PEVAČICA! Procurile prve fotografije iz porodilišta - ČESTITKE SAMO PLJUŠTE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodilšte prvi stigao suprug od kog se razvodi!

PORODILA SE POPULARNA PEVAČICA! Procurile prve fotografije iz porodilišta - ČESTITKE SAMO PLJUŠTE! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com/iamcardib

Rijaliti zvezda i reperka Kardi Bi nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu srećne vesti - ona je 7. septembra rodila dete.

Iako još uvek nije otkrila ime novorođene devojčice, Kardi je objavila nekoliko fotografija iz porodilišta, prikazujući trenutke radosti i intimnosti sa svojom porodicom. Ovo je treće dete za Kardi Bi, dok je njenom suprugu, reperu Offsetu, ovo šesto dete.

Neobičan momenat pre porođaja

Međutim, jedna od fotografija izazvala je posebnu pažnju javnosti. Na slici na kojoj je pevačica našminkana, izgleda gotovo neposredno pre porođaja, reperka izgleda izuzetno opušteno i spremno da dočeka svoje treće dete. Ovaj neobičan momenat je privukao dosta pažnje, a njeni fanovi su bili zainteresovani da saznaju više o ovom trenutku.

Kardi Bi i Offset - turbulentna veza

Ova vest dolazi u vreme kada se Kardi Bi i njen suprug Offset suočavaju sa razvodom. Kardi je nedavno podnela zahtev za razvod od repera Offseta, što je dovelo do brojnih spekulacija o njihovom odnosu. Ipak, ova vest o rođenju njihove devojčice nagoveštava da će njihova porodična dinamika doživeti nove promene i izazove u budućnosti.

Kako se ova priča bude dalje odvijala, sigurno je da će javnost pratiti svaki korak Kardi Bi i Offseta, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu. S obzirom na njihovu popularnost, ova porodična drama i radost zbog dolaska novog člana porodice sigurno će privući pažnju medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading