BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI ČEKA DETE S 29 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Manekenka ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Autor:

Zabava

16.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vensan Kasel će ponovo menjati pelene. Četvrti put.

BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI ČEKA DETE S 29 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Manekenka ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznati francuski glumac Vensan Kasel (57) i njegova 29 godina mlađa izabranica Nara Baptista čekaju dete! Posle godinu dana veze lepa brazilska manekenka je objavila da je u drugom stanju. Njoj će to biti prvo, a njemu četvrto dete.

Nara je srećnu vest podelila na svom Instagram profilu fotografijom na kojoj pozira u dugoj pripijenoj haljini u kojoj joj trudnički stomak dolazi do izražaja. 

- Majka te čeka... – napisala je Nara

Bivši suprug Monike Beluči i lepa manekenka pre nekoliko meseci proslavilu su godišnjicu veze. Inače, glumac se početkom prošle godine razišao sa suprugom, 27-godišnjom manekenkom Tinom Kunaki, sa kojom ima petogodišnju ćerku Amazoni. S Narom se zbližio nakon dopisivanja na Instagramu, te su počeli zajedno da provode vreme u Riju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

   

 

Nara je rođena u Brazilu, a s 18 godina preselila se u Australiju, u Kvinslend. Godine 2020. se našla u finalu na australijskom izboru za Mis sveta. Nakon toga je potpisala ugovor s modnom agencijom iz Brisbejna, a onda se preselila u Brazil. 

Vensan Kasel iz svog prvog braka s kolegicom Monikom Beluči ima dve ćerke, 14-godišnju Leoni i 20-godišnju Devu Kasel. S druge strane, Monika uživa u ljubavi s rediteljem Timom Bartonom s kojim je upravo predstavila novi film "Bitlđus, Bitluđus" na Venecijanskom filmskom festivalu.

Sin slavnog glumca Žan-Pjera Kasela proslavio se ulogama u mnogim filmovima, među kojima su "Crni labud", "Apartman", "Purpurne reke", "Zakletva", "Igraj svoju igru 2", "Pakt sa vukovima"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading