Milan Marić snimao seriju sa ŠEST KOPČI na glavi: Sve scene odigrao BEZ KASKADERA, zbog povrede ga Hitna vozila u Urgentni!

Autor:

Zabava

13.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac priznao da ga radi adrenalin i da voli da se prepušta riziku.

Milan Marić snimao seriju sa ŠEST KOPČI na glavi: Sve scene odigrao BEZ KASKADERA, zbog povrede ga Hitna vozila u Urgentni!

Foto: Instagram.com

Popularni glumac Milan Marić, poznat po ulozi agenta Lazara Stanojevića u trileru Predraga Gage Antonijevića, doživeo je nezgodu na probi predstave "Lorencačo" pre nekoliko godina.

Naime, na probi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Marić je neoprezno zgazio na ivicu bine i pao sa visine od metar i po, udarajući glavom u stolice u prvom redu.

Hitno je prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari ušili šest kopči na glavi.

Međutim, iako mu je preporučeno mirovanje, Marić je odlučio da se odmah vrati na snimanje serije "Državni službenik". Bez obzira na to što je bio povređen, Marić je nastavio sa snimanjem serije, odigravajući sve zahtevne scene.

Republika

Foto: Ptrintscreen

Milan Marić se žrtvovao zbog serije "Državni službenik"

Zbog vidljivih zavoja na glavi, u nekim scenama glumac je nosio kapu, a snimatelji su morali da paze iz kog ugla ga snimaju kada je bio u zatvorenom prostoru. Ipak, Marić se poneo kao pravi profesionalac i sam odradio sve kadrove, demonstrirajući svoju posvećenost poslu.


- Milan se povredio dok su iščitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se na pod sa metar i po visine. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni. Tamo su mu pregledali glavu i ušili mu šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije "Državni službenik" - ispričao je upućeni izvor za Informer. 
Republika

Foto: printscreen/RTS

Milan Marić

U jednom intervjuu, Milan Marić je objasnio zašto nije želeo dublera u seriji "Državni službenik", ističući da je odigrao sve scene bez kaskadera.

- Sve scene sam odigrao sam, bez kaskadera, iako smo, naravno, i u ovoj sezoni koristili njihovu dragocenu podršku. Volim da igram akciju! Uzbuđuje me rizik i opasnost koje treba savladati i veštine kojima treba ovladati da bi se pojedine scene snimile. Taj adrenalinski udar i naboj me onda "vozi" i podiže mi budnost i tonus i u svim drugim segmentima rada - ispričao je jednom prilikom glumac za medije.  

Milan Marić je svojom posvećenošću i profesionalnošću ostavio dubok utisak na kolege i publiku, dok je njegova odlučnost da nastavi sa radom uprkos povredi pokazala koliko mu je stalo do svoje umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/tag/drzavni-sluzbenik/35828

Komentari (0)

Loading