"DOLAZIM NA SVOJU SAHRANU": Poznati pevač POBEGO sa događaja zbog bivših, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar digao veliku prašinu svojim potezom!

"DOLAZIM NA SVOJU SAHRANU": Poznati pevač POBEGO sa događaja zbog bivših, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Kanadski pevač Šon Mendes, star 26 godina, izgleda da je napustio dodelu MTV VMA nagrada ranije nakon svog nastupa uz pesmu "Nobody Knows". Mendes je objavio video u kome se vidi kako puši cigaretu i provodi se sa prijateljima, dok je dodela nagrada nastavljena. Iako nije jasno kada je Mendes napustio ceremoniju, pevač je nastupio ranije te večeri, neposredno pre Sabrine Karpenter.

Republika

Foto: Instagram.com

Šon Mendes napustio dodelu nagrada

Šta se dešava između Šona Mendesa, Sabrine Karpenter i Kamile Kabelo?

Mendes se nedavno našao u žiži interesovanja zbog moguće veze sa pevačicom Sabrinom Karpenter, koja ima 25 godina. Nakon što je Karpenter izdala album "Short n' Sweet" krajem prošlog meseca, fanovi su počeli da spekulišu o mogućoj vezi između Mendesa i Karpenter, koja se navodno nazire iz njenih pesama. Karpenter je nastupila na dodeli MTV VMA nagrada i izvela miks pesama "Please Please Please", "Taste" i "Espresso".

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Sabrina Karpenter

Dodatnu zapetljanost u celu priču unosi Mendesova bivša devojka Kamila Kabelo, koja je takođe bila prisutna na dodeli i izvela svoju pesmu "Godspeed". Fanovi su uvereni da je ova pesma bila poruka upućena Mendesu.

Komplikovani odnosi i pesme kao odgovori

Mendes i Kabello, koja ima 27 godina, raskinuli su vezu. Navodno je Mendes započeo vezu sa Karpenter, ali je na kraju ipak kratko pomirio sa Kabelo. Svi oni su izgleda pevali pesme o svojim odnosima na dodeli MTV Video Music Awards. Kao i većina pevača, nisu želeli da otkriju o kome tačno pevaju, ali neki stihovi izgledaju prilično otkrivajući.

Mendes je čak nagovestio ovu situaciju u objavi na Instagramu pre početka dodele. "Dolazim na sopstvenu sahranu", napisao je uz seriju fotografija, što je izazvalo pažnju javnosti.

 

 

Spekulacije o ljubavnom trouglu

Karpenter je prvi put povezivana sa Mendesom u februaru 2023, ali Mendes je od tada negirao da između njih postoji nešto više od prijateljstva. "Nismo u vezi", rekao je u emisiji RTL Boulevard holandske televizije mesec dana nakon što su počele glasine. Međutim, do aprila 2023, Mendes se pomirio sa bivšom devojkom Kabelo, čime je ideja o vezi sa Karpenter odbačena. (Mendes i Kabelo su prvi put bili u vezi od 2019. do 2021. godine.) Od kada je Karpenter izdala album "Short n' Sweet", počela su da se javljaju pitanja o tome šta se zaista dogodilo između nje i Mendesa. U pesmi "Coincidence" ona peva o ljubavniku koji se pomirio sa bivšom devojkom ubrzo nakon što su raskinuli.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Kamila Kabelo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading